Sport

Panciu a bătut o echipă cu jucători de Liga Campionilor

Dan Chiriac
5 aug 2012 1434 vizualizări
Young Stars Panciu - Oţelul 2 Galaţi 1-0 (0-0), într-o partidă amicală jucată sambătă dimineaţă

Young Stars Panciu a obţinut o victorie clară în amicalul jucat sambătă dimineaţă în faţa celor de la Oţelul 2 Galaţi. Victoria este cu atat mai importantă cu cat oaspeţii l-au avut pe teren pe Gabi Paraschiv, căpitanul primei echipei de la Oţelul Galaţi. Jucătorul, care în urmă cu un an a caştigat campionatul Romaniei şi a jucat în Liga Campionilor cu Manchester United, Benfica Lisabona sau FC Basel, a fost exilat de Dorinel Munteanu la echipa a doua. Paraschiv este căpitan şi la echipa secundă şi îşi respectă contractul cu formaţia gălăţeană. În aceste condiţii, oaspeţii erau consideraţi marii favoriţi ai meciului. Numai că, în teren, jucătorii gazdelor au dat dovadă de un devotement exemplar. Conduşi foarte bine de pe margine de antrenorul Dănuţ Bolocan, păncenii şi-au creat cele mai mari ocazii de gol ale meciului. Predoiu 15 şi Menghia 23 puteau deschide scorul. Apoi, jucătorul transferat de la Petrotub Roman, Menghia, a marcat, dar reuşita sa a fost anulată pentru o poziţie de ofsaid. Oaspeţii au replicat timid, iar tehnicianul gălăţenilor, Damian Băncilă, a recunsocut că jucătorii săi au tratat meciul foarte uşor.


Primul gol pentru un jucător de 18 ani


Antrenorul păncenilor l-a folosit pe parcurul meicului şi pe Coşa un jucător adjudean, care a jucat pană acum la Şcoala “Nicolae Dobrin” Piteşti şi la Atletic Bradu. Acesta a avut o evoluţie bună şi este posibil să rămană în lotul păncenilor. Surpiza plăcută a meciului a fost Corbea. Jucătorul de 18 ani a marcat unicul gol al partidei în minutul 70. Fiul fostului portar de la FC Panciu, Cezar Corbea, fotbalistul a marcat primul gol în tricoul vrancenilor, fiind felicitat la final de antrenori şi colegi. Păncenii au mai avut un gol, în scris de Predoiu, anulat, pentru o poziţie de ofsaid. Antrenorul Dănuţ Bolocan a început cu următoarea formaţie: Lazăr – Voinea, Beşa, Cioran,  Mihai – Gălăţeanu, Bîra, Coşa, B. Stoian – Predoiu, Menghia. Au mai intrat: Ciornei, Lida, M. Stoian, Corbea, Manea, I. Radu. Ultimul a suferit o accidentare în zona feţei şi a fost transportat la spital. Oţelul 2 Galaţi a replicat cu: Simaitis – Măruş, Gîţă, Manea, Cucu – Chebac, Miron, Adăscăliţei, Chipirliu – Gohorneanu, Paraschiv. Au mai intrat: Vlasie, Avram, Toma, Tudose, Osman Guye, Negoescu, Constantinescu. Young Stars Panciu va juca marţi, la Moineşti, o partidă de pregătire în compania echipei locale. Sambătă, de la orele 10.00, la Panciu, cele două formaţii se vor întalni într-o partidă revanşă. De asemenea, antrenorul Dănuţ Bolocan ne-a spus că formaţia pănceană va disputa meciuri de pregătire şi cu CSM Focşani. Datele urmează a fi stabilite de comun acord, în funcţie de programul celor două formaţii.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.