Sport

Incertitudine la CSM Focşani: Jucătorii aşteaptă încă salariile şi oamenii de afaceri promişi de Bacu

Dan Chiriac
5 aug 2012 820 vizualizări
jucătorii echipei se plang că situaţia echipei nu a fost rezolvată nici pană acum u focşănenii au învins pe Metalosport Galaţi cu scorul de 4-0, într-un amical jucat sambătă

Soarta echipei CSM Focşani este incertă în acest moment, în condiţiile în care nu a fost găsită soluţia de finanţare. Jucătorii cer deja explicaţii, mai ales că nu au primit decat jumătate din salariu pe luna mai. Antrenorul Adrian Toma spune că i-a convins pe jucători să mai vină la antrenamente, în speranţa unei soluţii salvatoare de ultim moment. Oamenii de afaceri din Focşani au ezitat pană acum să se implice în finanţarea clubului, chiar dacă au fost promisiuni în acest sens de la consilierul local Aurel Bacu. “Din punctul meu de vedere nu ştiu dacă se va merge mai departe.  Pană acum nu s-a demarat nimic concret, iar jucătorii întreabă cand îşi vor primi salariile. Sperăm totuşi într-o soluţie salvatoare. Noi ne vom pregăti şi în această săptămană, cand avem programate două partide de pregătire cu Dunărea Galaţi şi Oţelul 2 GalaţI”, ne-a spus antrenorul Adrian Toma. Partida de pregătire cu Metalosport Galaţi, jucată sambătă dimineaţă a fost la discreţia focşănenilor, care şi-au creat multe acţiuni de poartă şi au marcat de patru ori prin Pasăre 2, Stratulat şi Milea. CSM Focşani a jucat cu: Trifan – Alupei, Ştefan, Crăciun, Stanciu – Săpunaru, Dumitriu, Şonţu, B. Catargiu – Pasăre, Milea. Au mai intrat: Borş, Sava, Toader, Negoiţă, Nistoroiu, Vrînceanu, Suvac, Mîndrescu, Stratulat, Temelie, Florea şi D. Catargiu. Focşănenii i-au folosit în acest joc pe Alupei, un jucător venit de la Tecuci şi care este elev la LPS Focşani, fraţii Dragoş şi Bogdan Catargiu, veniţi de la Petrotub Roman, dar şi pe Vrînceanu, un braşovean care în campionatul trecut a evoluat la Politehnica Galaţi. De la formaţia gălăţeană ar putea ajunge la Focşani şi alţi jucători, în condiţiile în care se vor găsi soluţii de cazare, masă şi finanţare. Rămane de văzut şi dacă Cristi Gurguiatu se va înţelege în această săptămană cu CSM Fpocşani.
“Nu-e o serie de speriat”
CSM Focşani a fost mutată de Federaţia Romană de Fotbal din seria întai a Ligii a treia în cea de-a doua, unde evoluează echipe din zona capitalei. “Din punctul meu de vedere nu este o serie de speriat. E adevărat că sunt jucători buni, unii dintre ei care au jucat chiar la divizii superioare. Dar nu cred că vom avea probleme dacă situaţia noastră se va rezolva. Dacă vom primii bani la timp şi vom avea stabilitate, pot garanta că nu vom avea probleme în această serie şi ne vom clasa de la locul nouă în sus. În schimb, dacă totul va fi ca-n anii trecuţi, cu siguranţă că ne vom bate tot pentru evitarea ultimelor locuri”, ne-a spus antrenorul Toma. CSM Focşani va juca alături de Urban Titu, CSM Rm. Sărat, Gloria Buzău, Eolica Baia, Viitorul Axintele, Rapid Feteşti, Dunărea Călăraşi, Viitorul Chirnogi, Sportul Studenţesc II, Rapid II, Juventus Bucureşti, Metaloglobus. “Ar fi păcat ca după ce ne-am înscris, am demarat pregătirile, am făcut cantonament să nu putem activa în campionat”, este concluzia trasă de tehnicianul focşănean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.