Sport

Între candidatele la grupe

Ziarul de Vrancea
3 aug 2012 710 vizualizări
Partida CFR Cluj - FC Vaslui, cap de afiş al etapei a III-a din Liga I, va fi transmisă astăzi, de la ora 21:45, pe DolceSport1. Cele două echipe romaneşti care încearcă să se califice cat mai departe în Liga Campionilor se întalnesc faţă în faţă pe stadionul din Gruia.

Echipa care a debutat cu victorie este CFR Cluj, dar victoria ei e cam subţirică. În schimb oaspeţii feroviarilor din grupe, au obţinut o remiză cat o victorie în infernul levantin de pe "Saraçoglu". Clujenilor, cu două remize la activ din două meciuri, numai meci cu Vasluiul le lipsea, în timp ce moldovenii au toate motive să creadă că Fener este cu o clasă (două, trei...) peste CFR. Din păcate, puţină lume are ocazia să vadă acest derby la TV, întrucat aparţine opţiunii DolceSport. Poate că dacă privim la clasament (chiar dacă după două etape, clasamentul nu are nicio relevanţă), derbiul etapei ar fi altul: FC Braşov - Dinamo. Dinamoviştii au pornit şi ei "Zeiss" în campionat, însă adversarii au fost de factură modestă. Nici FC Braşov nu este cine-ştie-ce, însă iată că au scos patru puncte din două etape. Tot cu adversari de mana a doua. Fotbaliştii de sub Tampa au provocat multe nevralgii în zona dinamovistă a Capitalei, dar opinăm că luni, prima şansă aparţine "cainilor". Alte două echipe bucureştene, Steaua şi Rapid, îşi vor primi porţia de ironii din partea propriilor suporteri pe teren propriu, după "actele de eroism" comise în Liga Europa şi de aceea sunt motivate în plus pentru a caştiga partidele cu "U" Cluj, respectiv, CSMS Iaşi. Dintre meciurile rundei a treia, merită să aruncăm un ochi şi pe Petrolul - Oţelul, pentru că este interesant de văzut dacă vedetele Ploieştiului se vor înnoda în jocul încalcit dar eficient al gălăţenilor.

Programul de week-end în Liga I
Ziua    Ora    Meci    TV
Sambătă    19:00    Severin - Concordia    DigiSport
Sîmbătă    21:30    Petrolul - Oţelul    DigiSport
Sambătă    21:45    CFR Cluj - Vaslui    DolceSport
Duminică    19:00    Viitorul - Astra    DigiSport
Duminică    21:30    Steaua - "U" Cluj    DigiSport
Luni    19:00    Rapid - CSMS Iaşi    DolceSport
Luni    21:30    Braşov - Dinamo    DigiSport
Partidele Gloria Bistriţa - Gaz Metan Mediaş şi Pandurii Targu Jiu - Ceahlăul Piatra Neamţ au avut loc aseară.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.