Sport

Viitorul Focşani, un nou club juvenil afiliat la AJF Vrancea

Dan Chiriac
1 aug 2012 1319 vizualizări
Acesta va juca în campionatul juniorilor E Viitorul Focşani este cel mai nou club juvenil care s-a afiliat la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea

Clubul condus de fostul antrenor de la CSM Focşani, Marian Brutaru, va activa în toamna acestui an în campionatele de juniori organizate în Vrancea. Afilierea clubului va trebui aprobată în Adunarea Generală a AJF Vrancea care va avea loc la mijlocul lunii august. Clubul este susţinut de caţiva oameni de afaceri, care doresc ca activitatea să decurgă în cele mai bune condiţii. Aceştia sunt Nicuţă Oprea, Culiţă Vrînceanu şi Adriana Lădaru. În acest campionat, clubul Viitorul Focşani va înscrie grupa 2002 în campionatul juniorilor E. Clubul focşănean face selecţie permanentă. “Avem mai multe criterii de selecţie. În primul rand e cel subiectiv. Aşteptăm copii cu caracter, care trebuie să înţeleagă că există o diferenţă între acasă şi terenul de sport. Există şi criteriul obiectic, acolo unde copilul treuie să corespundă biologic: să fie sănătos, să aibă înălţime, greutate, calităţi motirce, dar şi capacitate intelectuală. Din păcate, principala problemă pentru care copii nu ajung la selecţie este că părinţii nu-i aduc unde-şi doresc”, ne-a spus antrenorul Marian Brutaru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.