Sport

A doua descăunare a lui Crăciunescu

Ziarul de Vrancea
1 aug 2012 669 vizualizări
Comitetul Executiv al FRF a decis schimbarea preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor * posibilul înlocuitor este Adrian Deaconu, "omul cu bricheta"

Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, a declarat, ierii, agenţiei MEDIAFAX, că a fost demis din funcţie de către Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului, fără a i se explica motivele acestei decizii.  El a adăugat că un singur membru al Comitetului Executiv a votat împotriva propunerii de demitere şi este convins că "totul a fost o lucrătură ca la carte". "Dragomir a lipsit de la şedinţă, aşa că au fost nouă voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. E amuzat, a fost şi unul împotrivă, ca să nu se ştie ce şi cum... a fost o lucrătură, dar asta este", a explicat fostul preşedinte al CCA. Ion Crăciunescu nu îşi reproşează nimic şi este de părere că "din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult" în timpul cat a fost preşedinte al CCA. "Eu nu am ce să îmi reproşez, chiar nu am. Lucrurile au fost pregătite foarte bine pentru decizia de azi. Asta este. Nu pot să compar mandatul de acum cu cel precedent pentru că ăsta ultimul a fost mai scurt, doar nouă luni. Dar la ce dezastru am găsit la CCA din punct de vedere uman nimeni nu putea face mai mult", a precizat Ion Crăciunescu.
Comitetul Executiv al Federaţiei Romane de Fotbal a aprobat în şedinţa de miercuri ca, în cazul în care va accepta, Alexandru Deaconu să preia funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor rămasă vacantă după demiterea lui Ion Crăciunescu. "Prin vot secret (nouă voturi pentru, un vot împotrivă şi o abţinere), la solicitarea unui număr de 13 cluburi din Liga I, Comitetul Executiv al FRF a hotărat demiterea domnului Ion Crăciunescu din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Cu unanimitate de voturi, Comitetul Executiv a aprobat ca, în cazul că acesta va accepta, domnul Alexandru Deaconu să devină noul preşedinte al CCA", informează site-ul oficial al FRF. De asemenea, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a fost împuternicit să găsească soluţii şi să propună un manager al CCA de peste hotare, "pe cat posibil un membru al Comisiei de Arbitri a UEFA". Arbitrul Alexandru Deaconu, declarase ieri, că nu a fost contactat de conducerea Federaţiei Romane de Fotbal pentru preluarea funcţiei de preşedinte al CCA,


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.