Sport

Au început cantonamentele pentru echipele de fotbal

Dan Chiriac
23 iul 2012 738 vizualizări
Fotbaliştii îşi încarcă bateriile la Frasinn şi Gălăciuc u cele două formaţii se pregătesc pentru liga a treia, ce va debuta în a doua jumătate a lunii august

Echipa de liga a treia Young Stars Panciu a plecat ieri în cantonament. Fotbaliştii pregătiţi de Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran vor sta pană pe 1 august la Frasin, într-o locaţie deosebită. Păncenii au ales aceeaşi locaţie cu cea folosită în iarna acestui an. Condiţiile foarte bune de la această pensiune i-au determinat pe conducătorii echipei vrancene să se întoarcă la Frasin. Iniţial, cantonamentul trebuia să înceapă pe 27 iulie, dar data a fost modificată în condiţiile în care pe 1 august echipa pănceană va juca meciul din cadrul turul doi al Cupei Romaniei. Timp de o săptămană, păncenii îşi vor încărca bateriile pentru viitorul campionat. Sambătă, în primul amical al verii, păncenii s-au impus cu scorul de 5-0 în faţa echipei CSS Tecuci. Antrenorii Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran au deplasat în Bucovina următorii jucători: Lazăr, Bunghez – Voinea, Beşa, Ov. Radu, Mihai, M. Stoian, Bîra, Cioran, Gălăţeanu, Corbea, Predoiu, Manea, Bogdan Stoian, Parlac, Munteanu, Ciornei şi Lida, ultimii aduşi de la CSM Focşani. În Bucovina, Young Stars Panciu va susţine şi partide de pregătire. Formaţia focşăneană a început luni cantonamentul de Gălăciuc. Antrenorul Adrian Toma a condus primele antrenamente susţinute de jucători în munţii Vrancei. Cantonamentul a fost posibil cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea. Lotul deplasat îi cuprinde pe Borş, Sava – portari, Nistoroiu, Vlad Negoiţă, Ştefan, Gurguiatu, Crăciun, Valentin Toader, Stanciu, Florin Florea – fundaşi, Săpunaru, Suvac, Şonţu, Bucătaru, Dumitriu, Mîndrescu, Stratulat, Ionuţ Forcoş, – mijlocaşi, Milea, Pasăre, Dorian Toader – atacanţi. Este de aşteptat ca situaţia lui Gurguiatu să fie rezolvată zilele următoare. Focşănenii se vor întoarce săptămana viitoare în municipiu şi urmează să susţină mai multe partide de pregătire.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.