Sport

Young Stars Panciu a învins clar la Tecuci

Dan Chiriac
22 iul 2012 722 vizualizări
CSS Tecuci - Young Stars Panciu 0-5 (0-4), într-o partidă amicală jucată sambătă

Echipa de liga a treia Young Stars Panciu a caştigat primul amical al verii. Păncenii s-au impus cu scorul de 5-0 în faţa echipei CSS Tecuci, care în urmă cu trei zile se predase foarte greu în meciul din cadrul Cupei Romaniei. Căldura sufocantă şi-a pus amprenta pe evoluţia celor două echipe. Arbitrul întalnirii a acordat mai multe pauze de apă. Antrenorii Dănuţ Bolocan şi Paul Cioran au început jocul cu următoarea formaţie:  Lazăr – Voinea, Beşa, Ov. Radu, Mihai – M. Stoian, Bîra, Cioran, Gălăţeanu –Corbea, Predoiu. Primul gol al meciului a venit în minutul 22, cand Predoiu a marcat cu un şut la colţul scurt. Golul doi a venit după o combinaţie între cei mai tineri jucători din prima formaţie, Corbea-Mihai Stoian, ultimul marcand din interiorul careului. Predoiu 44 şi Mihai Stoian 45, au dus scorul pauzei la 4-0. La reluare, vrancenii au trimis pe teren mai mulţi jucători tineri, printre care s-au aflat şi doi jucători de la juniori, Manea şi Panaite. Silviu Munteanu a marcat golul cinci, în minutul 55, cu o execuţie de excepţie. Pe teren au mai intrat Bogdan Stoian, Parlac şi Lida, ultimul adus de la CSM Focşani. Gazdele au avut cateva ocazii la poarta lui Lazăr, dar toate au rămas fără rezultat. Formaţia din Panciu încearcă să plece azi sau maine în cantonamentul de la Frasin. Iniţial, pregătirea centralizată trebuia să înceapă pe 27 iulie, dar conducerea clubului a dorit să devanseze cantonamentul pentru ca echipa să poată susţine meciul de cupă din 1 august.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.