Sport

Codrea, vişiniu 90 %

Ziarul de Vrancea
19 iul 2012 683 vizualizări
Acţionarul majoritar al FC Rapid,George Copos, a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că transferul mijlocaşului Paul Codrea este rezolvat, acesta urmand să evolueze pentru formaţia giuleşteană în următoarele două sezoane.

"Transferul lui Codrea este rezolvat, are contract pe doi ani cu Rapid. Se va alătura lotului condus de Neluţu Sabău, iar diseară îl veţi vedea în Giuleşti la meciul cu MyPa", a spus acţionarul. În varstă de 31 de ani, Codrea a evoluat în Romania la formaţiile Dinamo, Politehnica Timişoara, FC Argeş şi în Italia la Genoa, Palermo, Perugia, AC Torino, Bari şi Siena. Mijlocaşul s-a transferat la Rapid din postura de jucător liber de contract după ce în această vară i-a expirat înţelegerea cu gruparea Siena.


Roma negociază pentru Bumba


Clubul AS Roma l-a achiziţionat sub formă de împrumut pe mijlocaşul echipei FCM Targu Mureş Claudiu Vasile Bumba, a anunţat, ierii, site-ul calciomercatonews.com, in timp ce oficialii grupării ardelene susţin că tranzacţie nu este încă finalizată. Italienii au scris că dacă AS Roma va dori să-l cumpere definitiv pe internaţionalul roman de tineret va trebui să plătească 750.000 de euro. La AS Roma este legitimat şi portarul echipei naţionale a Romaniei, Bogdan Lobonţ. Contactat de MEDIAFAX, directorul general al clubului mureşean, Anton Heleşteanu, a confirmat negocierile cu gruparea AS Roma, dar a precizat că deocamdată împrumutul nu a fost perfectat: "În momentul de faţă nu e semnat niciun act. Există tratative cu AS Roma, dar nu sunt perfectate deocamdată. E vorba despre un împrumut al jucătorului cu opţiune de cumpărare".Claudiu Bumba, în varstă de 18 ani, a jucat 28 meciuri şi a înscris trei goluri în sezonul trecut pentru FCM Targu Mureş, echipă care a retrogradat în Liga a II-a.


Parma l-a dat pe Melinte la Astra


Gruparea italiană US Palermo l-a cedat, miercuri, sub formă de împrumutat pe fundaşul Cristian Melinte la echipa Astra Ploieşti. Italienii nu au publicat mai multe amănunte despre acest transfer. Melinte, în varstă de 24 de ani, a fost împrumutat în sezonul trecut de Palermo la Petrolul Ploieşti. El şi-a început cariera la UTA Arad, înainte ca Dinamo Bucureşti să-l vandă la Palermo. în 2010, Melinte a fost împrumutat la Piacenza. Palermo i-a mai împrumutat pe Sinisa Andelkovic la Modena şi pe Francesco Mirko Velardi la Como.


Alături de frate


Ciclistul Andy Schleck a declarat, miercuri, pentru publicaţia luxemburgheză Le Quotidien, că toată familia lui este alături de fratele său mai mare, Frank, depistat pozitiv cu un diuretic în Turul Franţei din acest an. "Sunt sută la sută alături de Frank. Vestea a venit ca o lovitură de ciocan, deoarece sunt sigur că Frank nu a făcut nimic ilegal. Pot să jur pe capul mamei mele. Ne antrenăm împreună, petrcem mult timp împreună, concurăm împreună şi vă repet că nu am luat nimic niciodată. Dacă şi proba B va fi pozitivă, plangerea este gata pentru a fi depusă. Ne vom apăra. Toată familia este alături de Frank şi cu toţii vom lupta pentru el", a spus Andy Schleck, care nu a putut participa la Turul Franţei din acest an di cauza unei accidentări. Andy Schleck a caştigat la "masa verde" Turul Franţei în 2010, după ce învingătorul pe şosea, spaniolul Alberto Contador, a fost depistat pozitiv.


TAS a decis în favoarea lui Bin Hammam


Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a ridicat suspendarea pe viaţă din toate activităţile legate de fotbal dictată de FIFA în cazul preşedintelui suspendat al Confederaţiei Asiatice de Fotbal (AFC), Mohamed Bin Hammam, informează AFP, care citează un comunicat al instanţei.TAS a constatat absenţa unor "probe directe" În acest caz. FIFA l-a acuzat pe Bin Hamman că a cumpărat voturi în vederea alegerilor pentru preşedinţia forului fotbalistic mondial la o întrunire a confederaţiei din Zona Caraibelor, care a avut loc la începutul lunii mai 2011, în Trinidad Tobago, oferind plicuri conţinand cate 40.000 de dolari (29.000 de euro).


Salarii indecente


Jerome Cahuzac, responsabilul pe probleme bugetare din guvernul francez, a calificat, joi, drept "indecente" cifrele vehiculate în privinţa salariului noii achiziţii a clubului Paris Saint-Germain, atcantul suedez Zlatan Ibrahimovic, estimat la 15 milioane de euro. "Aceste cifre nu sunt impresionante, sunt indecente. Sunt indecente în momentul în care întrega lume trebuie să facă eforturi, cunoscand consecinţele teribile ale crize financiare mondiale", a declarat Cahuzac la Radio Europe 1. Ministrul Sporturilor, Valerie Forneyron, a fost mai moderată în declaraţii, estimand că sumele aflate în discuţie "sunt astronomice, nu sunt rezonabile". PSG, club deţinut de un fond de investiţii al familiei conducătoare din Qatar, l-a prezentat, miercuri, ca un star rock, pe Champs-Elysees, pe atacantul Zlatan Ibrahimovic, transferat de la AC Milan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.