Sport

Primul amical al verii are loc maine

Dan Chiriac
18 iul 2012 729 vizualizări
Lotul echipei din Panciu se completează

Echipa de liga a treia Young Stars Panciu va susţine maine după-amiază primul amical al verii, în deplasare cu CSS Tecuci. Gazdele activează în liga a patra Galaţi şi au jucat miercuri seara o partidă din cadrul fazei naţionale a Cupei Romaniei cu brăilenii de la Conpet Cireşu. Cu toate acestea, gălăţenii au acceptat să joace meciul amical cu Young Stars Panciu. De altfel, cele două formaţii s-au întalnit în mod regulat în ultimii ani, în partide de pregătire. Păncenii continuă în aceste zile pregătirile la stadionul din oraş. Bogdan Stoian se va întoarce azi din Italia şi va începe uşor să se încadreze în programul normal al echipei. Antrenorul principal, Dănuţ Bolocan, va programa antrenamente aproape în fiecare zi şi va aştepta şi alte partide de pregătire în perioada următoare. Păncenii speră în continuare ca jucătorii Rodinel Stan şi Duţu, aflaţi sub contract, dar care şi-au manifestat intenţia de a renunţa, să revină asupra deciziei. În privinţa lui Stan lucrurile sunt mai complicate, acesta urmand să se căsătorească în perioada următoare. Pe 27 iulie, echipa din Panciu va pleca în cantonament la Frasin, urmand ca pe 1 august să aibă loc primul meci oficial al sezonului, în turul doi al Cupei Romaniei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
florin, acum 4297 zile, 14 ore, 54 minute, 44 secunde
sa vina si serea inapoi la panciu,nu numai fotbalistii
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.