Sport

Jucătorii au revenit la Panciu, urmand să-şi primească banii eşalonat

Dan Chiriac
17 iul 2012 827 vizualizări
Young Stars Panciu va pleca în cantonament la Frasin, la finalul lunii iulie u vineri, păncenii joacă un amical la Tecuci

Echipa de liga a treia Young Stars Panciu a început luni seara pregătirile, după ce în urmă cu o săptămană autorităţile locale au făcut un test, anunţand retragerea echipei din campionat. La primul antrenament au fost prezenţi majoritatea jucătorilor, care au înţeles situaţia grea şi au acceptat să-şi primească banii eşalonat. De la reunire au lipsit Gurguiatu, aflat la final de contract, Tudor, plecat la Bucureşti, şi Bogdan Stoian care se va întoarce în zilele următoare din Italia. De asemenea au lipsit Rodinel Stan şi Duţu, jucători aflaţi sub contract, dar care şi-au manifestat intenţia de a renunţa. Noua conducere a echipei, formată din principalul Dănuţ Bolocan şi secunzii Raul şi Paul Cioran, au efectuat alături de jucători primul antrenament al verii. Deja a fost programat primul amical. Vineri, păncenii vor juca în deplasare cu CSS Tecuci.  “Jucătorii au înţeles situaţia şi au acceptat să-şi primească banii eşalonat. Deja au primit prima tranşă. De acum activitatea va intra în normal. Trebuie să ne pregătim pentru că am început mai tarziu decat era programat şi timpul ne presează. Avem şi o problemă legată de cantonamentul de la Frasin. Vrem să plecăm pe 27 iulie, dar pe 1 august avem meciul de cupă şi asta ne încurcă pentru că ar fi nevoie să facem o deplasare la meci. Vom vedea ce vom putea face”, ne-a spus Mihai Popescu, preşedintele păncenilor. Acesta ne-a precizat că singurul jucător care va pleca de la Panciu este portarul George Lazăr, care s-a transferat la Juventus Bucureşti. “Pe Rodinel Stan şi pe Duţu vom încerca să-i convingem să se întoarcă. Stoian se va întoarce din Italia, iar în privinţa lui Tudor ne vom gandi dacă îl vom mai chema de la Bucureşti”, a mai precizat Mihai Popescu. Păncenii vor susţine în perioada cantonamentului mai multe partide de verificare în compania unor echipe aflate în Bucovina. Printre acestea se află şi Aerostar Bacău, care va efectua în perioada respectivă un cantonament la Vatra Dornei. Liga a treia va debuta pe 15 august, dacă Federaţia Romană de Fotbal nu va modifica data în condiţiile în care multe echipe nu s-au înscris în campionat datorită problemelor financiare. De altfel, în urmă cu zece zile, şi formaţia Young Stars Panciu a anunţat că nu se va mai înscrie în liga a treia. După trei zile, conducerea clubului din Panciu a revenit asupra deciziei şi a hotărat să renunţe la serviciile antrenorului Ionică Serea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
cristi, acum 4298 zile, 5 ore, 38 minute, 57 secunde
si daca tot ati adus toti fotbalistii de ce nu il aduceti si pe serea.ele e cel mai bun antrenor.cu el o sa fie bine si o a cistigam toate meciurile.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.