Sport

Soarta fotbalului focşănean se decide de ziua primarului Bacinschi

Dan Chiriac
16 iul 2012 833 vizualizări
şedinţa programată pentru luni a fost amanată pentru două zile u jucătorii vor merge la Moineşti, pentru jocul de cupă, dar aşteaptă deciziile la nivel înalt u Săpunaru s-a întors la echipă

Şedinţa de constituire a Consiliului de Adminstiraţie de la CSM Focşani, în care urma să se decidă soarta echipelor de fotbal şi futsal a fost amanată. Programul primarului Decebal Bacinschi nu a permis organizarea acestei acţiuni, care ar urma să se desfăşoare miercuri. Ramăne de văzut dacă atunci se va găsi timpul necesar, în condiţiile în care pe 18 iulie este ziua edilului. De asemenea, întalnirea dintre preşedintele Comisiei pentru Sport din Consiliul Local, Aurel Bîcu (PP-DD), cu o serie de oameni de afaceri a fost amanată. Primul care a răspuns apelului făcut de conducerea echipei de fotbal a fost un şef de instituţie. Daniel Gongu, directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea, şi-a oferit disponibilitatea pentru a pune la dispoziţia echipelor de fotbal şi futsal tabăra Gălăciuc pentru efectuarea unei perioade de pregătire centralizată. În cadrul şedinţei de maine, de la Primăria Focşani, urmează să fie desemnat preşedintele executiv, dar şi membrii Consiliului de Administraţie, unde se vor afla reprezentanţii Consiliului Local, ai sponsorilor, dar şi din lumea fotbalului.


Viză medicală pentru meciul de cupă


Oficialii clubului focşănean fac eforturi pentru a putea juca meciul de cupă cu CS Moineşti. Azi, jucătorii vor primi avizul medical provizoriu pentru ca echipa să facă deplasarea la acest joc. Întalnirea de maine este programată la orele 17.30. De asemenea, echipa focşăneană va trebui să trimită şi formularul pentru înscriere în liga a treia. Antrenorul Adrian Toma ne-a spus că aşteaptă o atitudine pozitivă din partea jucătorilor pentru a caştiga acest joc. “Aşteptăm să vedem ce se va întampla la nivel de conducere. Noi trebuie să ne pregătim şi să jucăm cu responsabilitate acest prim meci oficial”, ne-a spus antrenorul Adrian Toma.


Săpunaru s-a întors la echipă


La antrenamentul de ieri dimineaţă a fost prezent şi Sorin Săpunaru, fotbalistul care a dat în această vară probe la mai multe echipe din zona Constanţa-Tulcea. Săpunaru s-a antrenat cot la cot alături de întreg lotul şi se va integra în programul de pregătire stabilit de antrenorii Adrian Toma şi Aurel Pastia. Portarul Trifan a răspuns la randul său apelului făcut de conducerea clubului şi s-a întors la Focşani. Nu s-a antrenat ieri pentru că a primit acceptul să meargă în probe la Ceahlăul. Deocamdată nu se ştie nimic de atacantul Liviu Tîrcă. De asemenea, jucătorii de la Panciu care s-au pregătit cu Focşaniul, săptămana trecută, au renunţat şi s-au întors la echipa unde sunt legitimaţi. Soarta lor urma să fie stabilită în cadrul unei şedinţe ce a avut loc aseară, la primul antrenament din acest an a formaţiei Young Stars Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.