Sport

Se întorc sponsorii langă fotbal?

Dan Chiriac
15 iul 2012 866 vizualizări
Azi are loc întalnirea decisivă între noua conducere a echipei de fotbal CSM Focşani şi o parte dintre oamenii de afaceri din oraş

Soarta echipelor de fotbal şi futsal din Focşani ar putea fi hotărată în urma unei şedinţe care va avea loc astăzi după pranz. Primarul Decebal Bacinschi, preşedintele Comisiei pentru Sport din Consiliul Local, Aurel Bîcu (PP-DD), dar şi alţi consilieri locali se vor întalni cu o serie de oameni de afaceri în speranţa că îi vor convinge să finanţeze echipa. Bîcu a anunţat săptămana trecută că doreşte să aducă 15 sponsori langă cele două formaţii. Consilierul de la partidul lui Dan Diaconescu a declarat că va încerca să-i convingă pe oamenii de afaceri să revină langă fotbal, după “perioada neagră Ionuţ Chirilă”. “Atunci, mulţi dintre cei care au dat bani la fotbal au ajuns să dea cu subsemnatul la DNA. Vom încerca să le explicăm că acum lucrurile s-au schimbat. Am speranţa că-I vom convinge să revină”, a spus Bîcu. Şedinţa de azi este foarte importantă, urmand a se stabili în mare parte şi structura de conducere a noului club. Va fi desemnat preşedintele executiv, dar şi membrii Consiliului de Administraţie, unde se vor afla reprezentanţii Consiliului Local, a sponsorilor, dar şi din lumea fotbalului. Azi expiră şi ultimatumul dat celor trei jucători “fugari” de conducerea clubului. Trifan, Săpunaru şi Tîrcă vor fi suspendaţi dacă nu se vor prezenta la antrenamentele echipei din Focşani. Tot în cadrul şedinţei de azi se vor căuta soluţii pentru ca jucătorii să primească cat mai repede salariile restante. În acest moment, jucătorii au de încasat un salariu restant. Acesta ar trebui plătit de clubul CSM 2007, cel care a avut în componenţă, pană în această vară, secţiile de fotbal şi futsal. Jucătorii aşteaptă un răspuns clar din partea conducerii, mai ales că miercuri este programat primul meci oficial din acest an. CSM Focşani va juca în deplasare cu CS Moineşti. Meciul contează în cadrul primului tur al fazei naţionale a Cupei Romaniei. Antrenorul Adrian Toma le-a cerut jucătorilor seriozitate maximă în pregătirea acestui joc. Tot în această fază a cupei, Naţional Goleşti ar fi trebuit să joace pe teren propriu cu ACS Odorheiul Secuiesc. Goleştenii se vor impune cu 3-0 la masa verde, după ce harghitenii s-au retras din competiţii. În turul doi al cupei este calificată deja Young Stars Panciu, formaţie care a ajuns în această fază datorită locului ocupat în ultima ediţie a ligii a treia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.