Sport

Dor de vişiniu

Ziarul de Vrancea
13 iul 2012 727 vizualizări
Fundaşul Marius Constantin a revenit în Giuleşti

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, ieri, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul formaţiei FC Vaslui, Marius Constantin, a revenit la Rapid, iar mijlocaşul Paul Codrea este foarte aproape să semneze cu gruparea giuleşteană. "Marius a semnat un contract pe patru ani cu noi. Iar în curand sperăm să îl aducem şi pe Paul Codrea. Suntem foarte aproape de a semna contractul. Paul Codrea este un super-băiat, educat şi inteligent. Se vede că vine din Banat. M-aş bucura foarte mult ca un băiat ca el să joace la Rapid. I-am propus un contract pe doi ani", a spus Copos. Oficialul giuleştean a confirmat interesul pentru atacantul clubului Sportul Studenţesc, Costin Curelea, dar a menţionat că deocamdată nu poate estima şansele de reuşită ale acestui transfer.
De asemenea, George Copos a menţionat că portarul Dănuţ Coman poate pleca la Anorthosis Famagusta doar în schimbul a 62.000 de euro. "Dani Coman este cel mai bun portar din Romania. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce priveşte situaţia lui. Este portarul Rapidului şi rămane pe loc. Dacă vrea, poate pleca dacă cei care îl doresc plătesc 62.000 de euro, altfel nu", a adăugat Copos.
Dănuţ Coman declarase, joi, la sosirea din stagiul de pregătire din Scoţia, că gruparea Anorthosis Famagusta nu este de acord să plătească suma de transfer de 62.000 de euro, precizand că intenţionează să mai discute încă o dată cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, pentru a rezolva acest diferend.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.