Sport

CS Unirea Focşani, sediu ultramodern

Dan Chiriac
12 iul 2012 927 vizualizări
CS Unirea Focşani va finaliza în perioada următoare noul sediu, situat la etajul tribunei Stadionului “Milcovul”. La începutul acestui an, clubul departamental a reuşit să modernizeze toate birourile, dar şi sala de conferinţe

Birourile au o faţă total schimbată, la fel ca şi oficiul, cabinetul metodic sau grupurile sanitare. Lucrările au fost efectuate cu fonduri de la Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport. De puţine zile, echipele de muncitori angajate de clubul focşănean au demarat lucrările pentru izolarea pereţilor exteriori. Se preconizează ca noul sediu să fie gata în totalitatepană la finalul săptămanii. “Investiţia ne-a ajuns 70.00 de lei. Licitaţia a fost caştigată de o firmă din Focşani, care a oferit cel mai mic preţ. Iniţial veniseră altele cu nişte preţuri foarte mari. Am demarat lucările la începutul acestui an şi am reuşit să facem ceva frumos. Birourile, oficiul, cabinetul metodic, secretariatul sau sala de conferinţe sunt la standarde înalte. Am montat şi central termică. Mai avem de terminat izolaţia şi de dat culoarea”, ne-a spus Petrea Vîlcu, directorul clubului CS Unirea Focşani.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.