Sport

Bîra şi Claudiu Mihai se pregătesc cu CSM Focşani

Dan Chiriac
11 iul 2012 1076 vizualizări
Cinci jucători de la echipă nu au ajuns la antrenament pentru că nu au bani de microbuz

Una caldă, alta rece, pentru echipa CSM Focşani! La antrenamentul de ieri dimineaţă, condus de cei doi antrenori, Adrian Toma şi Aurel Pastia, s-au prezentat şi doi jucători de la FC Panciu, echipă care şi-a suspendat activitatea şi urmează să se retragă din liga a treia. Astfel, fundaşul stanga Claudiu Mihai şi mijlocaşul Cristi Bîra s-au pregătit ieri dimineaţă alături de o parte din lotul focşănean. În schimb, cinci jucători de la CSM Focşani nu au ajuns la stadion, informandu-l pe antrenor că nu au bani de microbuz pentru a veni la pregătire. “Aşteptăm pană vineri să vedem care este situaţia echipei. Nu pot să le spun nimic jucătorilor care nu şi-au luat banii la timp. I-am primit pe cei doi jucători de la Panciu, pot să mai vină şi alţii, dar discuţiile trebuie făcute cu cei care conduc clubul. Mai este mai puţin de o săptămană pană la primul meci oficial, în cupă, la Moineşti, şi nu ştim cum se va rezolva problema echipei”, ne-a spus Adrian Toma. Printre jucătorii echipei din Panciu care ar putea ajunge la CSM Focşani se află şi fraţii Mihai şi Bogdan Stoian. De altfel, Mihai Stoian este fotbalistul CSM-ului şi a fost împrumutat la Panciu. Alături de focşăneni s-a pregătit în ultimele zile şi Cristi Gurguiatu, fost jucător al celor de la FC Panciu. Mădălin Predoiu ar putea reveni la randul său la Focşani, dar jucătorul are o ofertă şi de la o echipă de liga a doua. În acest moment, jucătorii de la CSM Focşani au de încasat un salariu restant, de la clubul CSM 2007, acolo unde secţia de fotbal a activat pană în luna iunie. Consiliul Local ar trebui să aloce în perioada următoare sume de bani pentru echipa de fotbal, în baza unor proiecte de finanţare. Procedura nu este însă deloc uşoară, jucătorii temandu-se de faptul că ar putea primi bani abia în lunile de toamnă, aşa cum se întampla şi cand echipa juca în liga a doua. Microbiştii vranceni au speranţa că judeţul nu va rămane fără nicio echipă în primele trei ligi din ţară. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.