Sport

Viceprimarul Trofin a pierdut meciul cu presa

Dan Chiriac
9 iul 2012 741 vizualizări
Turneul “Focşani Football Stret”, organizat de CSM Focşani şi AJF Vrancea, a adunat în jurul turneului oameni de afaceri, magistraţi sau politicieni

Turneul “Focşani Football Street”, organizat de CSM Focşani şi AJF Vrancea, cu ocazia Zilelor municipiului Focşani, s-a încheiat duminică seara cu două partide demonstrative, care au adus lume multă pe marginea terenului. Presa vranceană i-a provocat pe cei din Consiliul Local la o partidă de fotbal. Viceprimarul Tudorel Trofin i-a adus pe teren pe consilierii Enache Pătraşcu şi Dragoş Horhocea şi alţi trei jucători, Ciprian Epure, Marius Gheorghe şi Mircea Dan. Presa s-a impus cu scorul de 7-4, dar mişcarea a fost cea mai importantă. Viceprimarul liberal a promis că va mai evolua şi în alte partide de fotbal. Meciul vedetă a adus faţă în faţă echipa stelelor vrancene şi formaţia antrenorilor de la CSM Focşani. Stelele au jucat cu Paraschiv, Serea, Burgă, Ioan Petrică, iar CSM cu Ionel, Covaci, Donciu, Lazăr. CSM-ul s-a impus cu 8-5, profitand şi de tinereţea jucătorilor săi. Duminică seara, focşănenii au avut ocazia să vadă în centrul oraşului şi finalele turneului “Focşani Football Street”. United a învins în finală pe “Cainii Negri”. De asemenea, pe terenul sintetic, construit şi montat în doar 48 de ore în apropierea Pieţii Unirii, au evoluat caţiva copii “cu nume”, ţinand cont de familia din care provin. Pe margine au fost remarcaţi părinţii care îşi urmăreau băieţii cat de bine lovesc mingea: Adrian Toni Neacşu, fostul preşedinte al Tribunalului Vrancea, actualmente membru al Consiliul Superior al Magistraturii, comisarul şef de poliţie Gabriel Ştefănescu, fostul arbitru FIFA Marius Martiş, omul de afaceri Marius Crăciun sau preşedintele AJF, Dan Dumitru. Competiţia a fost organizată cu sprijinul Primăriei Focşani. Mulţi dintre cei prezenţi au cerut organizatorilor ca aceste acţiuni să devină o tradiţie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.