Sport

Scandal cu Dani Coman

Ziarul de Vrancea
9 iul 2012 677 vizualizări
Copos nu-l lasă pe portarul rapidist să plece în Cipru din postura de jucător liber de contract * Rapid aduce un atacant brazilian în locul lui Sburlea

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, ieri seara, agenţiei MEDIAFAX, că portarul Dănuţ Coman, care doreşte să se transfere la gruparea cipriotă Anorthosis Famagusta, nu poate pleca din postura de jucător liber de contract: . "Coman are contract cu Rapid şi trebuie să îl respecte. Aşa cum noi respectăm contractele şi el trebuie să facă la fel. Am înţeles că vrea să plece în Cipru, dar în schimbul unei sume de transfer. Nici să plece liber de contract nu se poate pentru că Rapid a cheltuit destul de mulţi bani cu Dani Coman", a spus Copos. El a explicat că pentru a transfera un portar de valoarea lui Dănuţ Coman gruparea pe care o conduce ar trebui să cheltuiască o sumă de cateva sute de mii de euro. În schimb, Coman este de altă părere: "În condiţiile în care am venit liber de contract de la Braşov şi nu am primit niciun ban la instalare, nu înţeleg de ce nu sunt lăsat să plec la fel. Cu siguranţă Anorthosis Famagusta nu va plăti pe mine 125.000 de euro. Mi-au oferit un contract pe doi ani şi mi-au transmis că dacă pot veni liber de contract bine, dacă nu, nu. De ce nu sunt înţeles? Vreau să am o discuţie cu domnul Copos pentru a-mi clarifica situaţia", a spus Dănuţ Coman la postul Gsp TV.
Portarul a adăugat că a pierdut mai mulţi bani pentru a juca la Rapid şi chiar la un moment dat a plătit primele de joc ale colegilor săi. "A ajuns Dani Coman oaia neagră la Rapid? Dani Coman care care a renunţat la 150.000 de euro, bani pe care trebuia să îi primescă de la FC Braşov pentru a veni la Rapid? Cand am venit aici, mă înţelesesem pentru o sumă mai mare, dar mi s-a oferit cu 70.000 de euro mai puţin, însă am acceptat şi aşa. Anul trecut am pierdut 60.000 de euro pentru că nu mi s-a înregistrat un act adiţional la contract, iar cand era şumudică antrenor am plătit din banii mei primele de joc ale echipei. Banii i-am recuperat după 5 luni. Nu mai contează, dar chiar eu n-am fost rapidist? Ce trebuie să mai fac pentru această echipă, să-mi iau viaţa?", a menţionat Dănuţ Coman.
Totodată, Copos anunţă că atacantul Sabrin Sburlea va fi transferat la FC Vaslui, locul său în lotul echipei giuleştene urmand să fie luat de brazilianul Stefan Figueiredo Pereira. "Sabrin Sburlea pleacă la Vaslui, am ajuns la un acord cu Porumboiu să meargă acolo definitiv. Sburlea este un atacant de viitor, eu ţin mult la Porumboiu, avea ceva probleme în atac şi atunci am hotărat să îl lăsăm acolo pe Sabrin", a spus Copos. Oficialul grupării giuleştene a menţionat că locul lăsat liber de Sabrin Sburlea în lotul lui Ioan Ovidiu Sabău va fi luat de atacantul brazilian Stefan Figueiredo Pereira, care a semnat, ieri, un contract valabil patru ani cu FC Rapid. "Sabău avea nevoie de Sburlea, dar am reuşit să îi acoperim postul. Îl avem acum în pregătire pe brazilianul Stefan Pereira care va ocupa locul lăsat de Sburlea. Maine el semnează cu noi un contract pe patru ani", a explicat George Copos. În varstă de 24 de ani, Stefan Figueiredo Pereira a evoluat pană acum în liga regională a Braziliei la formaţiile Juazeiro BA, Camacari şi America TO. El s-a alăturat zilele trecute lotului formaţiei giuleştene aflat în stagiul de pregătire din Scoţia şi a reuşit deja să marcheze pentru noua sa echipă în amicalul disputat joi seara cu FC Stenhousemuir.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.