Sport

Olimpicii au fost premiaţi de Zilele Focşaniului

Dan Chiriac
8 iul 2012 870 vizualizări
S-au acordat 182 de premii în valoare de 24.400 de lei, atat olimpicilor sportivi cat şi elevilor care au performat la diferite discipline Cei mai buni sportivi ai Vrancei dar şi olimpicii naţionali la diferite discipline de studiu au fost premiaţi ieri dimineaţă la sala “Balada” cu ocazia Zilelor municipiului Focşani.

Primarul Decebal Bacinschi le-a înmanat diplome şi diferite sume de bani performerilor care au reprezentat cu cinste municipiul  în acest an. S-au acordat 182 de premii, pentru care aleşii locali au alocat suma de  24.400 de lei din bugetul Focşaniului. Gimnaste, judoka, karateka sau atleţi dar şi zeci de performeri şcolari au fost felicitaţi şi premiaţi pentru rezultatele obţinute, cu sume cuprinse între 50 lei şi 300 de lei, în funcţie de performanţă. Nu au fost uitate nici sporturile de echipă. Jucători de la baschet, handbal sau futsal au primit aprecierile celor prezenţi. Printre secţiile care au lipsit de pe lista premiaţilor s-au aflat cele de fotbal şi volei. Premiile sportivilor au fost oferite cu sprijinul Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea, care s-a ocupat de întocmirea listelor cu sportivii reprezentativi ai judeţului, în vreme ce Inspectoratul Şcolar Judeţean a întocmit lista olimpicilor naţionali la ştiinţe sau a celor care s-au remarcat la diferite concursuri naţionale, în anul şcolar 2011-2012. Anul acesta Focşaniul a avut şapte premii I, fiecare dintre elevii premianţi fiind răsplătit cu suma maximă, de 300 de lei. Aceştia sunt Nedelcu Ana – Maria, de la Colegiul Naţional “Unirea”, (Limba germană, clasa a XI-a), Surkoş Iolanda, Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” (limba Italiană, clasa a XIII-a), Berheci Diana, Colegiul Naţional “Al. I. Cuza” (chimie, clasa a VIII-a), Lungu Anca Raluca, Colegiul Naţional “Unirea” (biologie, clasa a VIII-a), Toma Adrian, Şcoala “Ştefan cel Mare”, (geografie, clasa a VIII-a), Dragomiroiu Emilian, Liceul de Arte Plastice (sculptură, clasa a XII-a) şi Bucur Andrei Cătălin, Colegiul “Edmond Nicolau” (Mecanică, clasa a XIII-a). În cadrul spectacolului care a avut loc cu ocazia premierii, gimnastele de la CSSG Focşani, dar şi judoka au susţinut cate o demonstraţie aplaudată la maxim de cei prezenţi în sală. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
mihai, acum 4302 zile, 16 ore, 1 minut, 58 secunde
s-a strecurat o greseala, eu stiu ca lungu raluca este in clasa x (zecea) la colegiul unirea, faceti cuvenita rectificare.
, acum 4302 zile, 17 ore, 51 minute, 21 secunde
Este trist ca dublul campion national de anul acesta la saritura in lungime la categoria de varsta "Copii II "nu face perte dintre dintre" sportiviii care au reprezentat cu cinste citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.