Sport

Medalie de bronz pentru atleţi la naţionalele de seniori

Dan Chiriac
6 iul 2012 633 vizualizări
Atleta Nicoleta Coman, de la LPS Focşani, a obţinut medalia de bronz la campionatul naţional de seniori ce are loc în Bucureşti.

Sportiva pregătită de Gicu Alecsandrescu s-a clasat pe poziţia a treia în proba de 3.000 metri obstacole, fiind devansată de Ancuţa Bobocel şi Elena Panaet. Vlad Dulcescu a reuşit o performanţă meritorie în proba de 400 de metri garduri. “A sosit pe locul 11, o poziţie foarte bună dacă ţinem cont de faptul că sportivul este junior II, iar la alergare au luat parte seniori. Dulcescu se pregăteşte pentru Balcaniada din Serbia şi avem speranţe într-o evoluţie foarte bună a acestuia la respectiva competiţie”, ne-a spus antrenorul Gicu Alecsandrescu. Aseară au intrat în concurs în proba de 800 de metri masculin Cosmin Musteaţă şi Cătălin Voicu. Primul este legitimat la LPS Focşani, iar Voicu are dublă legitimare LPS - Steaua Bucureşti. Voicu se numără printre favoriţi pentru obţinerea unei medalii. Adjudeanul Alexandru Crăescu, legitimat la SC Bacău, a luptat aseară pentru o medalie la aruncarea suliţei. Atleţii vranceni iau parte în această dimineaţă şi la campionatul naţional de probe combinate. Roberta Anghel este marea speranţă pentru o medalie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.