Sport

Iulian Surlă spune adio burlăciei

Dan Chiriac
4 iul 2012 1162 vizualizări
Judoka Iulian Surlă se va căsători pe 14 iulie cu aleasa inimii sale, Cosmina Păun. Multiplul medaliat la competiţiile naţionale şi internaţionale la care a luat parte, focşăneanul a hotărat să urmeze cel mai important pas al vieţii.

Sportivul, legimimat în prezent la Liberty Oradea, a decis să se căsătorească, sambăta viitoare, cu prietena sa din Focşani. Evenimentul va avea loc la Casa Armatei, naşii fiind familia Romeo Stoica. La nuntă sunt aşteptaţi oamenii de sport, dar şi rudele şi prietenii. Antrenorii de la cluburile de judo din Focşani, dar şi cei de la Oradea, precum şi profesorii de la Liceul cu Program Sportiv Focşani au fost invitaţi la acest fericit eveniment. Iulian Surlă este campion mondial, european şi naţional împreună cu colegul său de club, Adrian Fleisz. Maestru emerit al sportului, Surlă este şi profesor la LPS Focşani, unde pregăteşte mai multe grupe de tineri judoka. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ela, acum 4307 zile, 4 ore, 52 minute, 53 secunde
ai mai multa grija de performeri din vn, unul dintre ei este F.A.S. Este de viitor si are performanta,chiar remarcabila!Daca aurelian F. nu-l inghite ca i-a spus ca el nu stie judo dar a dovedit ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.