Sport

Oltchim trece la treabă

Ziarul de Vrancea
4 iul 2012 805 vizualizări
Campioana Romaniei la handbal feminin se va reuni fără jucătoarele străine prezente la Olimpiadă

Campioana la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea se va reuni în 9 iulie, cu un lot restrans şi cu noii antrenori, Jakob Vestergaard şi Mette Klit.  Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că la reunirea din 9 iulie vor fi doar 14 jucătoare, plus noii antrenori danezi, principalul Jakob Vestergaard şi secundul Mette Klit. "Ne reunim în 9 iulie, cu 14 jucătoare, vom avea două zile de pregătire la Ramnicu Valcea, urmate de un cantonament de 8 zile la Mamaia. Apoi, vom continua antrenamentele acasă, pentru că trebuie să aşteptăm completarea lotului, cu jucătoarele ce vor participa la Jocurile Olimpice. Ele se vor întoarce la Oltchim în funcţie de rezultatelor echipelor lor naţionale, de parcursul de la Londra. Din lotul de la reunire vor absenta mai multe jucătoare, inclusiv două prezente în această perioadă la Mondialele de tineret. Paula Ungureanu va relua pregătirea chiar din prima zi, iar despre Ionela Stanca nu pot spune prea multe acum, avand în vedere că a născut recent, dar sunt sigur că ni se va alătura cat mai repede. Nici despre situaţia medicală a Cristinei Neagu nu avem detalii în prezent, o aşteptăm la reunire, pentru a vedea exact despre ce este vorba", a precizat Berbecaru. Oltchim va avea şase reprezentante la Jocurile Olimpice: Allison Pineau şi Amandine Leynaud (la naţionala Fraţei), Silvia Navarro (Spania), Ekaterina Vetkova (Rusia), Marija Jovanovici şi Katarina Bulatovici (Muntenegru).  În privinţa meciurilor de pregătire, Oltchim are stabilit un singur turneu în prezent, Szabella Cup (Ungaria, 25-26 august). “Aşteptăm încă stabilirea exactă a datelor primelor etape din Liga Naţională, pentru a şti ce turnee amicale să stabilim şi pană în ce perioade”, a explicat preşedintele CS Oltchim.
Pană la reunire însă, campioana Romaniei va avea emoţii la tragerea la sorţi a grupelor preliminare din Liga Campionilor, programată vineri, în Germania. Oltchim este cap de serie, în prima urnă valorică, alături de Larvik HK (Norvegia), Györ ETO (Ungaria) şi Buducnost (Muntenegru, deţinătoarea trofeului).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.