Sport

Vine nota de plată

Ziarul de Vrancea
3 iul 2012 515 vizualizări
Patru jucători din lotul Franţei pentru Euro 2012 au fost chemaţi la Comisia de Disciplină pentru comportarea în timpul competiţiei * noul selecţioner ar putea fi Didier Deschamps

Federaţia Franceză de Fotbal (FFF) a anunţat, marţi, că Didier Deschamps, prioritatea forului pentru postul de selecţioner, a cerut o perioadă de gandire şi că patru jucători au fost convocaţi la Comisia de Disciplină, de asemenea primele echipei fiind îngheţate. "Am avut o întalnire rapidă cu Didier Deschamps luni seară. în orice caz, i s-a făcut oferta. El mi-a confirmat că echipa Franţei este unul din visurile sale. Mi-a cerut o perioadă de gandire de cateva zile. El face parte din lista scurtă. Dacă Didier va întarzia prea mult în privinţa luării unei decizii, voi lua o altă hotărare. Dar nu voi strica acum situaţia unui club din Ligue 1", a declarat preşedintele FFF, Noel Le Graët. Pe de altă parte, Comisia de Disciplină a FFF a fost sesizat în legătură cu comportamentul a patru jucători la Campionatul European: Hatem Ben Arfa, Yann Mvila, Samir Nasri şi Jérémy Ménez. "Comitetul Executiv nu are în statut un rol de a dicta sancţiuni", a precizat Le Graët. "Jucătorii trebuie să fie pedepsiţi, sancţionaţi, dar nu doresc ca ei să fie văzuţi ca nişte victime. Comisia nu va fi una de cenzură, pentru că viitorul selecţioner va fi cel care va alege dacă îi va convoca sau nu. Sancţiunile financiare sunt prevăzute în regulamentele noastre", a adăugat preşedintele FFF.
Nasri şi Menez au adresat public insulte reprezentanţilor mass-media şi unui arbitru. în ceea ce-i priveşte pe Ben Arfa şi M'Vila, va fi analizată atitudinea lor faţă de selecţioner. Referitor la o eventuală suspendare a jucătorilor, preşedintele FFF a spus: "Nu, nu mi se pare rezonabil". Noel Le Graet a precizat că primele echipei Franţei au fost blocate: "Banii sunt blocaţi. Poate vor fi redistribuiţi, poate nu".  O comisie de analiză a sistemului primelor va fi înfiinţată, din aceasta urmand să facă parte în special căpitanul echipei, Hugo Lloris, şi reprezentanţi ai sindicatului jucătorilor profesionişti şi din fotbalul amator. Numeroase personalităţi, în special din lumea politică, s-au întrebat în legătură cu pertinenţa acordării unei prime de 100.000 de euro jucătorilor, după eliminarea de la Euro-2012 în sferturile de finală.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.