Sport

Zece jucători prezenţi la reunirea echipei CSM Focşani

Dan Chiriac
2 iul 2012 762 vizualizări
Tinerii din lot au susţinut bacalaureatul sau şi-au rezolvat situaţia şcolară u antrenorul Toma vrea cantonament pentru echipă

Echipa de fotbal CSM Focşani s-a reunit ieri dimineaţă, la stadionul “Milcovul”, pentru demararea pregătirilor în vederea sezonului viitor al ligii a treia. Antrenorul echipei CSM Focşani, Adrian Toma, i-a chemat la stadion pe toţi jucătorii pentru începerea pregătirilor, dar unii au absentat motivat. Suvac, Săpunaru, Şonţu, Tîrcă, Pasăre sau Lida şi-au rezolvat situaţia şcolară, unii dintre ei fiind nevoiţi să susţină bacalaureatul în această perioadă. În aceste condiţii, la antrenamentul de ieri au fost prezenţi doar 10 jucători: Borş, Bucătaru, Ciornei, Ştefan, Dumitriu, Nistoroiu, Crăciun, Stanciu, Milea şi Mîndrescu au răspuns prezent apelului făcut de cei doi antrenori, Adrian Toma şi Relu Pastia. Primul antrenament al verii a fost  unul de acomodare. Jucătorii au făcut alergări uşoare, după care au încins o miuţă. Focşănenii vor avea mai multe zile de pregătire la stadion. În zilele următoare se va încerca să se pună la punct detaliile unui cantonament de zece zile. “Este foarte important să facem o perioadă de pregătire centralizată. Acest stagiu ne va ajuta foarte mult în campionatul următor. Nu are importanţă unde va fi stabilită locaţia. Important este să ne pregătim bine, să avem trei mese pe zile, iar jucătorii să nu se gandească decat la antrenamente”, ne-a spus Adrian Toma. Pană în acest moment, lotul de jucători este cel din sezonul trecut. Conducerea clubului face eforturi  pentru a găsi caţiva jucători care să completeze lotul şi să acopere “găurile” din echipă. Se caută soluţii pentru posturile de fundaş stanga şi atacant, acolo unde echipa a suferit în utlima vreme. De asemenea, se încearcă aducerea unui mijlocaş la construcţie. Jucătorii de la Young Star Panciu mai au încă o săptămană de vacanţă. Pregătirile vor fi reluate lunea viitoare, pe 9 iulie, sub comanda tehnicianului Ionică Serea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.