Sport

Doctor GSM, eliminată în optimile Cupei Romaniei

Dan Chiriac
1 iul 2012 882 vizualizări
Echipa vranceană a trecut de grupe la turneul de la Iaşi, dar a pierdut în faţa gazdelor

Cupa Romaniei la minifotbal şi-a desfăşurat turneul final, la Iaşi, la finalul săptămanii trecute. Reprezentanta judeţului Vrancea, Dr.gsm&Global Proiect, a participat la evenimentul organizat de Federaţia de minifotbal din Romania. În faza grupelor, focşănenii au pierdut primul joc cu Amicii Galactici Slatina (2-3), dar au reuşit calificarea în optimile de finală după victoriile obţinute contra echipelor Celtics Baia Mare (2-1) şi Dinadrom Suceava (1-0). Doctor GSM s-a clasat pe locul doi în grupa F. În optimile de finală, adversara a fost Nera Computers Iasi. Gazdele au învins cu 2-0 după un joc în care focşănenii s-au ridicat la valoarea experimentaţilor lor adversari. Formatia vranceană a participat cu următorul lot: Ionuţ Toma, Ionuţ Olaru, Dinu Ştefan, Daniel Militaru, Adrian Porumboiu,Cristinel Secu, Alexandru Barbu, Liviu Nechifor, Dragoş Sava, Cătălin Ciobotaru. Florin Măzăreanu şi Sabin Voicu sunt managerii echipei. În urma participării şi prestaţiei echipei la turneul final, campionatul de minifotbal Vrancea a acumulat puncte în clasamentul naţional. “Sperăm ca acest mic pas, dar foarte important, realizat de o echipă de minifotbal din judeţul Vrancea, să fie un nou început pentru minifotbalul amator vrancean. Deşi suntem încă în vacanţă, pregătim deja ediţia a-III-a, sezonul 2012-2013 care va debuta cu supercupa ligii, jocul dintre campioana Voinţa Deep Serv şi Dr.gsm&Global Proiect, caştigătoarea cupei”, spune Cristi Vasile, organizatorul ligii de minifotbal Vrancea. (Dan CHIRIAC)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.