Sport

Roberta Anghel este vicecampioană naţională

Dan Chiriac
1 iul 2012 1155 vizualizări
Vlad Dulcescu este campion naţional la 400 de metri garduri u Roberta Anghel, George Zaharia şi George Musteaţă au urcat la randul lor pe podium

Atleţii vranceni au avut o prestaţie deosebită la campionatele naţionale rezervate juniorilor II. Vrancenii au obţinut patru medalii, una de aur, una de argint şi două de bronz. Toate cluburile din judeţ care s-au prezentat la concurs au obţinut cate una. Vlad Dulcescu, de la CS Unirea Focşani, este campion naţional în proba de 400 de metri garduri. Acesta a caştigat proba cu timpul de 54 secunde şi 63 de sutimi. Atletul a repetat evoluţiile foarte bune din anii precedenţi şi a devenit încă o dată campionul Romaniei. Anul trecut, Dulcescu a obţinut titlul alergand în a doua serie valorică şi producand astfel o mare surpriză. Acum atletul pornea cu prima şansă şi a dovedit că are valoare. Vlad Dulcescu este copilul a doi atleţi de performanţă, care au adus rezultate importante pentru Vrancea în anii 80. Atletul este pregătit de Fănel Iliescu şi este coordonat de Gicu Alecsandrescu. În proba de 800 de metri, Cosmin George Musteaţă de la LPS Focşani, antrenor Gicu Alecsandrescu, a obţinut locul al treilea. Acesta a alergat într-un minut, 56 de secunde şi o sutime. Ana Roberta Anghel, atleta de la CSM 2007 Focşani, a terminat a treia la 100 metri garduri în 14 secunde şi 95 de sutimi. La 5.000 metri, Claudia Prisecaru, de la CS Unirea Focşani, a ocupat locul al patrulea. La 2.000 metri obstacole, Andreea Simona Pioară de la CS Unirea Focşani, a ocupat locul 9, iar ştafeta de mixt LPS Focţani, formată din Vlad Gîrboiu, Alexandru Florin Arbunescu, Răzvan Valentin Dragomir şi Gheorghe Cristian, locul şase. Oana Tuvene de la CS Unirea a terminat a şasea la aruncarea greutăţii de 3 kg, cu 12,37 metri.

Argint şi calificare la Balcaniadă

Atletul adjudean George Zaharia a devenit vicecampion naţional cu o aruncare de 64, 94metri. Sportivul este pregătit de Ioan Ciortan. “A fost o aruncare foarte bună, cu şase metri mai mult decat în iarnă, la campionatul naţional de aruncări lungi. Rezultatul de acum este şi record judeţean”, ne-au spus antrenorii sportivului. Zaharia are dublă legitimare cu clubul C.A .Roman. În urma acestui rezultat de excepţie la nivel de juniori  II,  atletul adjudean şi antrenorul său vor participa la Balcaniada de juniori II ce se va desfăşura în Serbia, la Belgrad, în perioada 14-16 iulie 2012. Atleţii de la CSS Adjud au obţinut şi alte clasări meritorii: Cosmin Cîmpeanu – locul 5, Petruţa Rotaru – locul 4, Alexandra Sava – locul 5- toţi la aruncarea suliţei. Au mai participat doi atleţi începători care doar au căpătat experienţă. Simona Roşu la 100m plat şi Manolache Mădălin la 2000m obstacole au debutat la competeţiile naţionale. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.