Sport

Barcelona se interesează de Chiricheş

Ziarul de Vrancea
28 iun 2012 555 vizualizări
Astfel susţine presa spaniolă, însă Victor Becali spune că nu a fost contactat

Cotidianul spaniol “Mundo Deportivo”, apropiat clubului FC Barcelona, anunţă că fundaşul Stelei, Vlad Chiricheş este în atenţia grupării catalane. "Barcelona caută un fundaş central cu un preţ accesibil. Mai mulţi fundaşi sunt pe lista jucătorilor care să reprezinte o alternativă a lui Javi Martinez după ce opţiunea Thiago Silva a căzut. Clubul azulgrana urmăreşte pista Chiricheş. Un oficial al grupării a luat legătura cu reprezentantul jucătorului în Spania, Marc Salicru, şi s-a interesat de situaţia fundaşului central roman de la Steaua", a scris sursa citată, care a precizat că preţul lui Chiricheş ar fi în jur de şase milioane de euro. Publicaţia catalană prezintă o descriere a jucătorului transferat de la Pandurii la Steaua pentru 700.000 de euro, notand că profilul său se apropie mai mult de cel al lui Gerard Piqué decat al lui Carles Puyol şi că poate juca de o parte şi de alta a axului central defensiv. El Mundo Deportivo aminteşte că fotbalistul roman a evoluat la tineretul echipei Benfica Lisabona şi că s-a remarcat marcandu-l cu succes pe atacantul Karim Benzema în partida Romania - Franţa, scor 0-0, de anul trecut, din preliminariile Euro-2012, ceea ce a atras atenţia scouterilor francezi. Mundo Deportivo a mai notat că de jucătorul stelist mai sunt interesate AC Milan, Olimpique Lyon şi Montpellier.
Tot ieri, impresarul Victor Becali a declarat că este singurul reprezentant al fundaşului Vlad Chiricheş şi a precizat că în momentul de faţă nu există niciun demers oficial din partea clubului Barcelona în ceea ce priveşte un transfer al jucătorului echipei Steaua. "Marc Salicru? E impresar? Nu am auzit de el. Eu sunt reprezentantul jucătorului şi nu există nicio altă procură înregistrată. Aceste procuri cand se semnează cu un jucător se înregsitrează la FRF. Dacă te duci la FRF să înregistrezi şi este alta deja înregistrată nu ţi-o poate înregistra. Aşa că nu poate să fie niciun alt reprezentat. Cei de la Barcelona pot urmări jucătorul, normal, pentru că este un jucător aflat pe buzele multor conducători, asta e clar. Dar un demers oficial nu există", a spus Victor Becali la postul de televiziune Sport.ro. Agentul a explicat că dacă ar fi fost interesaţi de transferul lui Chiricheş, conducătorii grupării catalane ar fi ştiut cum să ia legătura cu el sau cu FC Steaua. "Noi avem legăturile noastre la Barcelona, e Tente Sanchez care ne este foarte apropiat, apoi este Zubizareta, aşa că nu ar fi fost nicio problemă să ne concteze. Aşadar puteam fi contactaţi cu siguranţă dacă vroiau", a menţionat impresarul. Victor Becali este de părere că Vlad Chiricheş poate ajunge la un moment dat la o echipă de top precum Barcelona, dar numai după ce joacă o perioadă într-un campionat puternic din străinătate.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.