Sport

Încă o amendă pentru Fane Radu

Ziarul de Vrancea
26 iun 2012 771 vizualizări
Fundaşul Ştefan Radu va fi amendat de Lazio pentru că a suferit o intervenţie chirurgicală la genunciul drept în Romania, fără a anunţa conducerea clubului din Roma, informează site-ul cittaceleste.it. "Ştefan Radu s-a operat la genunchiul drept în Romania, o intervenţie care i-a înfuriat pe oficialii clubului Lazio.

Romanul va fi amendat. Dar nu este numai acest lucru. Cel mai grav este că staful medical al clubului nu a fost informat de această intervenţie, de tipul ei, nici data la care a fost efectuată. Acesta este punctul crucial: unii spun că romanul a fost operat imediat după încheierea sezonului, alţii susţin că intervenţia a avut loc cu zece zile în urmă. Despre acest lucru va vorbi Stefano Lovati, ortopedul clubului, într-o întalnire cu preşedintele Claudio Lotito", a scris sursa citată .


Cei doi Ashley, jigniţi pe internet


Poliţia britanică a anunţat, ieri, că a deschis o anchetă după ce jucătorii Ashley Young şi Ashley Cole, care au ratat la loviturile de departajare în meciul cu Italia din sferturile de finală ale Euro-2012, au fost victimele injuriilor rasiste pe internet.  Federaţia Engleză de Fotbal a condamnat ferm aceste atacuri, calificandu-le "îngrozitoare şi inacceptabile". "Suntem îngrijoraţi de injuriile rasiste la adresa jucătorilor Ashley Young şi Ashley Cole pe Twitter", se arată într-un comunicat al FA. Young şi Cole au ratat la loviturile de departajare în meciul pe care Anglia l-a pierdut, duminică, scor 2-4, în faţa Italiei, în sferturile de finală ale Campionatului European din Ucraina şi Polonia.


Stevie G dezminte!


Căpitanul Steven Gerrard a dezminţit, ieri, la Cracovia, la o zi după eliminarea din sferturile de finală ale Campionatului European din Ucraina şi Polonia, zvonurile că s-ar retrage de la naţionala Angliei. "Am vorbit cu selecţionerul Roy Hodgson şi i-am spus că sunt disponibil atata timp cat are nevoie de mine. M-am bucurat să fiu căpitanul Angliei, îmi place să am responsabilităţi. Am profitat de fiecare moment şi am dat tot ce am avut mai bun", a declarat Gerrard, în varstă de 32 de ani. Anglia a terminat pe primul loc în grupa D, dar a fost eliminată duminică de la Euro-2012, după ce a fost învinsă de Italia, cu scorul de 2-4 la loviturile de departajare.Englezii vor începe preliminariile Cupei Mondiale din 2014 la 7 septembrie, cu un meci împotriva Republicii Moldova.


Mai demisionează şi naşii


Preşedintele Federaţiei Ruse de Fotbal, Serghei Fursenko, şi-a prezentat demisia, după ce echipa naţională a fost eliminată în faza grupelor la Campionatul European din Ucraina şi Polonia, a anunţat, ieri, presa locală. "Vreau să prezint scuzele mele suporterilor. Am luat o decizie dificilă astăzi, aceea de a părăsi postul de preşedinte al federaţiei", i-ar fi spus Fursenko preşedintelui statului Vladimir Putin, conform presei de la Moscova. Rusia a pierdut ultimul meci din grupa A, scor 0-1, cu Grecia, şi a ratat calificarea în sferturile de finală ale Euro-2012.
Încă un “cocoş“ la Arsenal
Atacantul echipei Montpellier, Olivier Giroud, a semnat, ieri, un contract pe cinci sezoane cu echipa Arsenal Londra, a anunţat presa engleză. Conform cotidianului The Sun, Arsenal a plătit aproximativ 15 milioane de euro pentru achiziţionarea internaţionalului francez. "Sunt mandru că voi juca la Arsenal", a declarat Giroud."Îi doresc numai bine la noua sa formaţie", a spus Louis Nicollin, preşedintele clubului Montpellier, pentru cotidianul Midi Libre. Olivier Giroud, în varstă de 25 de ani, a caştigat sezonul trecut titlul de campion cu Montpellier şi a făcut parte din lotul Franţei la turneul final al Campionatului European din Ucraina şi Polonia. El mai jucat în cariera sa la formaţiile Grenoble, FC Istres şi Tours FC.


Barton plăteşte la greu


Jucătorul echipei Queens Park Rangers, Joey Barton, a fost amendat cu echivalentul salariului pe şase săptămani şi i s-a retras banderola de căpitan, după ce a fost eliminat în meciul cu Manchester City, din ultima etapă a sezonului trecut din campionatul Angliei. Barton fusese suspendat iniţial de Comisia de Disciplină a Federaţiei Engleze pentru 12 meciuri şi amendat cu suma de 75.000 de lire sterline. Totalul amenzilor primite de Barton din partea FA şi a clubului se ridică la aproximativ 500.000 de euro. La 13 mai, Barton l-a lovit pe Carlos Tevez, i-a aplicat un genunchi în faţă lui Sergio Agüero şi a încercat să-l lovească cu capul în figură pe căpitanul formaţiei Manchester City, Vincent Kompany. QPR a anunţat că Joey Barton va rămane la echipă, dar a avertizat că îi va rezilia contractul în cazul unei recidive a jucătorului. "Merit toate aceste sancţiuni. Amenzile încasate nu sunt importante pentru mine, dar pierderea banderolei de căpitan şi suspendarea pentru 12 etape mă fac să mă simt rău. Am fost prost şi asta se întamplă cand faci lucruri stupide", a scris Barton, luni, pe Twitter. Joey Barton, în varstă de 29 de ani, a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru agresiune în 2008.


Sărbătoare în Florida


Jucătorii echipei Miami Heat au sărbătorit printr-o paradă pe străzile oraşului în faţa a zeci de mii de suporteri titlul de campioni ai ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA). LeBron James, Dwyane Wade, Chris Bosh şi coechipierii lor, precum şi membrii familiilor acestora, au defilat într-un autocar descoperit şi supraetajat prezentand trofeul Larry O'Brien, care recompensează campioana NBA. După paradă, echipa a mers la arena din Miami unde au fost prezenţi peste 15.000 de spectatori. "Este cea mai frumoasă senzaţie pe care o trăiesc. Visul meu de a cuceri trofeul a devenit realitate", a declarat LeBron James, desemnat cel mai bun jucător al finalei NBA, în care Miami Heat a învins formaţia Oklahoma City Thunder.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.