Sport

Caştigătoarea Cupei Romaniei pregăteşte turneul final de la Iaşi

Dan Chiriac
25 iun 2012 728 vizualizări
Peste două zile, Doctor GSM/Global Proiect va încerca să ajungă în fazele superioare ale Cupei Romaniei la minifotbal

Echipa de minifotbal condusă de Sabin Voicu şi Florin Măzăreanu, Dr.Gsm&Global Proiect, se pregăteşte pentru faza finală a Cupei Romaniei, ce se va desfăşura la Iaşi. Focşănenii au caştigat Cupa Romaniei Bergenbier - faza judeţeană - după finala cu campioana en-titre TMC. Doctor GSM s-a impus cu 3-0, după golurile marcate de Sava Dragoş, Nechifor Liviu şi Ciobotaru Cătălin. Echipa caştigătoare va participa în perioada 28 iunie - 1 iulie 2012 la Iaşi, la turneul final al Cupei Romaniei, eveniment organizat de Federaţia de minifotbal din Romania. La acest turneu vor participa 35 de echipe de minifotbal caştigătoare a cupelor organizate la nivel local. Jucătorii campioanei au susţinut mai multe meciuri amicale, terminate cu rezultate favorabile. "Am susţinut cateva meciuri amicale în vederea pregătirii turneului final de la Iaşi, meciuri care s-au încheiat cu rezultate bune pentru noi. Datorită acestor victorii şi a perioadei foarte bune de pregătiri, moralul echipei este la cote înalte şi sper să reprezentam judeţul Vrancea aşa cum se cuvine la Iaşi. Aş vrea să mulţumesc şi sponsorilor noştri care s-au implicat financiar pentru deplasarea de la Iaşi şi echipelor care au susţinut meciuri amicale cu noi. Fenomenul «minifotbal pentru amatori» a luat amploare în judeţul nostru şi sper ca sezonul viitor să fie mai mulţi sponsori care să se implice în acesta”, a declarat Florin Măzăreanu, unul dintre managerii de la Dr.GSM&Global Proiect. Formaţia Dr.GSM&Global Proiect va efectua deplasarea cu urmatorul lot: Toma Ionut, Olaru Ionuţ, Dinu Ştefan, Militaru Daniel, Porumboiu Adrian, Secu Cristinel, Barbu Alexandru, Vrabie Adrian, Nechifor Liviu, Sava Dragoş, Ciobotaru Cătălin şi Botezatu Ionuţ. Campioana ligii de minifotbal Vrancea, formaţia Deep Serv, s-a oprit după turneul de zonă ce a avut loc la Oneşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
suporter, acum 4320 zile, 22 ore, 35 minute, 19 secunde
sincer nu prea credca sunteti o echipa, pur si simplu o adunatura de oameni care s-au strans pt banii dati de cei 2 "manageri". termenul de echipa este mult spus pt voi ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.