Sport

Gimnastele focşănene premiate de militarii americani

Dan Chiriac
24 iun 2012 852 vizualizări
CSS Gimnastică Focşani a obţinut două medalii la naţionalele de la Constanţa şi s-a calificat pentru următoarele naţionale, din toamna acestui an u printre sponsorii întrecerii s-a aflat şi soldaţii de la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu

Echipele de gimnastică de la CSSG Focşani au obţinut două medalii, una de argint şi una de bronz la campionatele naţionale desfăşurate la Constanţa. Organizatorii au decis să ţină concursul într-o singură zi, astfel încat evoluţiile sportivelor s-au terminat vineri seara. Gazdele întrecerilor au primit felicitări din partea echipelor participante pentru organizarea aproape perfectă a evenimentului. Printre cei care au sponsorizat această competiţie s-au aflat şi soldaţii de la baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu. Soldaţii americani au fost prezenţi la festivitatea de premiere a concursului. CSS Gimnastică Focşani a obţinut două medalii la campionatele naţionale. Astfel, la junioare III, nivel 3 şi 4, CSS Gimnastică Focşani a urcat pe treapta a treia a podiumului în următoarea componenţă: Ana Chiper, Teodora Saulea, Andra Rusu, Mădălina Racoş, Diana Damian – componentă a lotului naţional. La junioare I, CSS Gimnastică Focşani s-a bazat pe următoarele sportive: Maria Răuţă - componentă a lotului naţional, Georgiana Ciubotaru, Denisa Năstase şi Aida Orhean. Echipa a obţinut medalia de argint. “La junioare III bătaia pentru medalii a fost foarte echilibrată, ţinand cont de numărul foarte mare de copii care au participat la întreceri. La junioare I, ne-am clasat pe locul doi după Deva. Este important că am calificat toţi copiii pentru naţionalele din toamnă. Aceste campionate au fost criteriu de calificare pentru următoarele naţionale, unde se va evolua la individual şi pe aparate”, ne-a spus Adriana Lescovar, directoarea clubului CSS Gimnastică Focşani. Modul de organizare a campionatelor naţionale a mulţumit-o pe deplin şi pe Adriana Lescovar, cea care a participat de-a lungul carierei la multe întreceri naţionale şi internaţionale. “A fost o organizare foarte bună din toate punctele de vedere. Militarii americani de la baza de la Mihail Kogălniceanu au oferit cadouri la toţi copiii şi antrenorii. Au fost şi alţi sponsori care au contribuit la buna desfăşurare a întrecerilor. Gazdele au oferit şi un frumos spectacol artistic. La demonstraţie au participat copii îmbrăcaţi în toate costumele naţionale”, ne-a mai spus Adriana Lescovar. Colectivul tehnic de la CSS Gimnastică Focşani este format din Nicoleta Răducan, Carmen Smeu, Dana Marinescu, Mariana Drăgan, Florin Roşioru, Cezar Stoica, Adriana Lescovar şi coregrafa Diana Liuşnea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.