Sport

Un nou club de atletism la Adjud

Dan Chiriac
22 iun 2012 2337 vizualizări
CS Atletic Adjud va funcţiona din toamna acestui an sub coordonarea profesorului Gheorghe Catrinescu

Atletismul adjudean şi-a dovedit valoarea la campionatele naţionale de copii care au avut loc în această săptămană la Bucureşti. Medaliile de aur, argint şi bronz au adus clubului CSS Adjud un certificat de excelenţă. Marea speranţă a atletismului din Adjud este Mario Dobrescu. Acesta a obţinut la Campionatele Naţionale de copii III de la Bucureşti medalia de argint şi titlul de vicecampion naţional în proba de 40m cu timpul de 6.32. Atletul a repetat succesul din această iarnă, de la campionatele naţionale de sală. Tot Mario Dobrescu a obţinut şi locul 4 în proba de 300 metri cu 51 secunde şi 6 sutimi. “Şi în viitorul an competiţional cele două titluri de campion la copii 2 îi vor fi mai mult ca sigur la îndemană, el fiind un copil cu calităţi de excepţie pentru probele de viteză”, ne-a spus profesorul Gheorghe Catrinescu. Tot la întrecerile de la Bucureşti, adjudenii Mădălina Bîndac şi Mircea Ioan Bostan au devenit campioni. Raluca Vrabie s-a clasat a doua la copii 1, iar Marius Stoica pe locul trei la copii 2. Nelu Eduard Stoica, de la CS Unirea Focşani a caştigat proba de lungime, cu o săritură de 4,59 metri.

Un nou club la Adjud

Din toamna acestui an, în Adjud, va apărea un nou club de atletism. Profesorul Gheorghe Catrinescu va ieşi la pensie de la clubul CSS Adjud şi va înfiinţa o nouă structură sportivă. “Sportivii pregătiţi de Gheorghe Catrinescu vor concura sub culorile unui nou club ce se va numi Club Sportiv Atletic Adjud. Va fi un nou început pentru profesorul Catrinescu, promotorul acestei discipline în sportul adjudean. ”Am pus deja bazele constituirii noului club. Trebuie să ne constituim legal. Avem nevoie şI de certificatul de identitate sportivă obţinut de la ANTS. Din toamnă vom concura sub culorile acestui club în întrecerile interne”, ne-a spus Gheorghe Catrinescu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Nichol_Edward(Adjud), acum 4322 zile, 8 ore, 45 minute, 42 secunde
Jan,...sa sti ca nu ai dreptate.Eu sunt la atletism si cand am plecat era si un alt copil cu mine.Spre casa a fumat o tigara...deci nu ai dreptate.Dar asta nu inseamna ca toti de la Atletism fumeaza.
jan, acum 4322 zile, 23 ore, 2 minute, 10 secunde
Daca toti profesorii de sport ar face ca dl.Catrinescu am avea mai putini tineri cu diferite afectiuni medicale, consumatori de droguri tigari, alcool si mai multi campioni.Felicitari dl. profesor!
Nichol_Edward(Adjud), acum 4322 zile, 23 ore, 3 minute, 46 secunde
Domule Catrinescu...vreau sa va spun ca sunteti un profesor de pe scara unu la zece de nota paisprezeceze.Eu sunt din Adjud si sunt copil 2 la domnul Ciortan.Sa aveti noroc si sa fiti sanatos,sa citeste integral
popescu, acum 4323 zile, 7 ore, 5 minute, 11 secunde
Felicitari domnule profesor si multi ani in slujba atletismului adjudean.Si dupa iesirea la pensie se poate face meseria de care ai fost atasat o viata.......mult succes pe mai departe!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.