Sport

Tadici sau Tarcă?

Ziarul de Vrancea
21 iun 2012 561 vizualizări
între cei doi se va disputa postul de antrenor al naţionalei feminine de handbal

Membrii Comisiei Tehnice a Federaţiei Romane de Handbal au înaintat în cadrul şedinţei de ieri propunerile pentru funcţia de antrenor principal al naţionalei feminine, Mariana Tarcă şi Gheorghe Tadici, urmand a fi supuşi deciziei Consiliului de Administraţie. Cei zece membri prezenţi la şedinţa de joi au propus astfel: Gheorghe Tadici (5 propuneri), Mariana Tarcă (2), Dumitru Muşi, Ion Crăciun şi Gheorghe Covaciu (cate una). "Primii doi cu cele mai multe propuneri, adică Tadici şi Tarcă, vor intra în Comitetul Director, care va lua o decizie, urmată de cea a Consiliului de Administraţie, în şedinţa din 25 iunie, care va avea loc după Adunarea Generală", a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, directorul tehnic al loturilor feminine de junioare şi tineret, Remus Drăgănescu.
Numirea unui antrenor principal la naţionala feminină a fost amanată în şedinţa din 18 iunie, cand nu a mai avut loc nici Adunarea Generală a FR Handbal, din lipsă de cvorum, şi nici şedinţa Consiliului de Administraţie. Naţionala feminină a fost condusă, pană în 2 iunie, de antrenorul Radu Voina, timp de aproape patru ani. Pe durata mandatului său, naţionala Romaniei a obţinut următoarele rezultate: Campionat European (locul 5 - 2008, locul 3 - 2010, calificare la turneul final din 2012), Campionat Mondial (locul 8 -2 009, locul 13 - 2010), Jocuri Olimpice (nu s-a calificat - 2012), Cupa Mondială din Danemarca (nicio victorie - 2008, 2 titluri - 2009 şi 2010, nicio victorie - 2011). În 2012, cu viitorul antrenor la carmă, reprezentativa Romaniei va mai avea următoarele acţiuni: 24-30 septembrie, pregătire pentru Cupa Mondială, 1-7 octombrie, participare Cupa Mondială la Aarhus, 19-22 noiembrie, pregătire, 23-25 noiembrie, Trofeul Carpaţi, 26 noiembrie - 1 decembrie, pregătire, 2-17 decembrie, participare la turneul final Campionatul European din Olanda.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
emil, acum 4324 zile, 16 minute, 31 secunde
ion crăciun va fi antrenorul echipei naționle de handbal feminin; multă baftă !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.