Sport

Vlădoiu a participat la superlativele fotbalului vrancean

Dan Chiriac
17 iun 2012 2778 vizualizări
Naţional Goleşti a caştigat şi cupa şi campionatul în acest an

Naţional Goleşti -  Voinţa Cîrligele 7-3 (3-2), în finala Cupei Romaniei – faza judeţeană u Jean Vlădoiu i-a premiat pe copiii de la Euromania Dumbrăveni care au caştigat prima ediţie a Superligii Copiilor
Jean Vlădoiu a participat sambătă la festivităţile de premiere ale sezonului fotbalistic 2011-2012. În ultimul moment, colegul său din generaţia de aur, Didi Prodan, a declinat invitaţia, datorită unor probleme familiale. Finala Superligii Copiilor a opus formaţiile Phoenix Măicăneşti şi Euromania Dumbrăveni. Echipa condusă de Gabriel Bratu şi fostul primar Ionel Strîmbei s-a impus la final cu scorul de 3-2. Cele două echipe au primit de la Vlădoiu materiale sportive oferite de Federaţia Romană de Fotbal. Caştigătorii au luat un echipament al echipei naţionale. De asemenea, cele două finaliste au primit cate o tabără gratuită oferită de Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea. Finala Cupei Romaniei, între formaţiile Naţional Goleşti şi Voinţa Cîrligele a fost echilibrată doar în prima repriză. Gazdele au condus cu 1-0, dar oaspeţii au răsturnat situaţia pe tabelă şi au preluat avantajul, 2-1. Goleştenii au preluat însă iniţiativa şi au marcat gol după gol. Campioana Superligii Vrancea, Naţional Goleşti, a primit un echipament sportiv de la AJF Vrancea. Campioanele competiţiilor de juniori– Energia Vulturu la A1 şi CSM Focşani la juniori C, D, E şi la Memorialele „Ola” şi „Gheorghe Ene” au fost premiate de foştii mari jucători de la Unirea Focşani, Ionică Serea, Vasile Burgă, Ion Paraschiv şi Claudiu Manta, toţi cu meciuri în prima divizie de fotbal. Avantul Jariştea, Foresta Vidra şi Flacăra Urecheşti – echipa de copii, au primit cupe şi mingi pentru titlul fair-play. Golgeterul Superligii Vrancei a fost desemnat pentru al doilea an la rand Daniel Creţu, de la Naţional Goleşti. Comisia Tehnică a AJF Vrancea a premiat cei mai buni antrenori: Viorel Paizan şi Radu Chiriac – la seniori, Sorin Damian – juniori republicani, Mihai Oprişan – juniori şi Elvis Ilaş - copiii sunt laureaţii ce vor fi premiaţi. Jean Vlădoiu a fost asaltat de copii pentru a da autografe şi s-a pozat cu mulţi dintre spectatori. Fostul internaţional s-a declarat mulţumit de cele realizate la Goleşti şi a promis că se va întoarce cu plăcere în Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.