Sport

SMS Sportiv CSM Focşani participă la Cupa Speranţelor:

Dan Chiriac
15 iun 2012 753 vizualizări
Timp de trei zile, la Ovidiu, la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi” are loc Cupa Speranţelor, ediţia a doua. Printre participante se află şi CSM Focşani

Competiţia are la start 12 formaţii la grupele 2003 şi 2004. Se vor întrece pentru premiile puse în joc formaţiile: Academia Hagi, Atletic Junior Călăraşi, CSM Focşani, FC Tică Dănilescu, Viitorul, Juniorul Bucureşti, Junior Galaţi şi Săgeata Năvodari, la grupa 2003 şi Academia Hagi, Juniorul Bucureşti, CSM Focşani şi Junior Galaţi la grupa 2004. (D.C.)


Voicu caută o nouă medalie naţională:

Azi au loc noi probe la campionatele naţionale de tineret care se desfăşoară la Bucureşti, pe stadionul “Iolanda Balaş Soter”. Cătălin Voicu şi Cosmin Mustaţă, de la Liceul cu Program Sportiv Focşani vor alerga în proba de 800 de metri şi speră să aducă o nouă medalie pentru semifondul vrancean. Ieri seară, Nicoleta Coman şi Vlad Dulcescu au concurat la 3.000 de metri obstacole, respectiv 400 de metri. Ieri dimineaţă, în proba de 10.000 de metri, Corina Prisăcaru, de la CS Unirea Focşani, a abandonat înainte de final. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
mirela pirlog, acum 4326 zile, 13 ore, 58 minute, 33 secunde
daca tot ati anuntat ca acesti copiii vor participa la Cupa Sperantelor organizata de Academia de fotbal G Hagi, frumos ar fi sa anuntat ca grupa 2004 a adus cupa la Focsani!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.