Sport

Voinţa Deep Serv, misiune grea la Oneşti

Dan Chiriac
15 iun 2012 600 vizualizări
Campioana judeţului la minifotbal încearcă să se califice la turneul final

La sfârşitul acestei săptămani, sub organizarea Federaţiei de Minifotbal din România, vor debuta fazele regionale pentru calificarea la Campionatul Naţional de Minifotbal. Anul acesta la Campionatul Naţional de Minifotbal vor lua parte doar cele mai bune 20 de echipe din întreaga ţară care îşi vor disputa, în cea de-a VI-a ediţie, trofeul naţional. Datorită palmaresului caştigătoarele campionatelor din Iaşi, Zalău, Timişoara, Bacău, Ploieşti şi Deva sunt calificate direct în ultima fază a competiţiei. Acestora li se adaugă şi echipa campioană a ediţiei precedente, Consiliul Judeţean Buzău. Pentru celelalte 13 locuri se vor întrece alte 39 de echipe campioane din tot atâtea campionate organizate la nivel local în întreaga ţară. Campioana Vrancei, Deep Serv, va întalni la Oneşti formaţiile Railex Suceava şi Tsunami Oneşti. Vrancenii vor juca duminică, cu începere de la orele 11.00 şi 14.00. În faza următoare a competiţiei se vor califica echipele câştigătoare ale fiecărei grupe, pentru ca în perioada 5-8 iulie la Deva să aibă loc cel mai aşteptat eveniment al acestui an pentru minifotbalul român: turneul final. Cei mai buni jucători ai acestor echipe vor avea posibilitatea chiar de a îmbrăca tricoul echipei naţionale, dublă campioană europeană, pentru Campionatul European de Minifotbal care va fi găzduit în luna septembrie la Chişinău. ”Minifotbalul se află în continuare pe un trend ascendent, până la finalul anului 2013 urmând să acoperim toate judeţele României şi să demarăm campionate de minifotbal şi în localităţi cu un număr mai mic de locuitori”, ne-a declarat focşăneanul Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România. Federaţia de Minifotbal din România organizează în prezent campionate de minifotbal în 36 de judeţe, pentru un număr de peste 30.000 de jucători amatori. „Impactul fenomenului minifotbal în ţara noastră are ca dovadă şi cele două titluri europene câştigate de echipa naţională a României în 2010, la Bratislava, şi în 2011, la Tulcea. La nivel european în acest moment sunt peste 600.000 de jucători de minifotbal din 21 de ţări”, mai spune Răzvan Burleanu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.