Sport

Echipă din Buzău, adversara Energiei Vulturu la juniori A1

Ziarul de Vrancea
14 iun 2012 930 vizualizări
“Locomotiva” LPS Buzău sau Voinţa Pătarlagele va fi adversarul formaţiei Energia Vulturu, în meciurile de baraj pentru calificarea la turneul de zonă al campionatului naţional al juniorilor A 1

Partidele tur şi retur vor avea loc pe 17 şi 23 iunie. Prima manşă se va derula duminică, de la orele 17.30, la Vulturu. Formaţia vranceană va încerca să se califice la turneul de zonă. În faza interjudeţeană, au drept de joc jucători născuţi după 1 ianuarie 1993, după cum a stabilit Federaţia Romană de Fotbal. Meciurile din dubla manşă dintre cele două echipe vor fi conduse de brigăzi de arbitri desemnate de Comisia Centrală a Arbitrilor. Baremul de arbitraj va fi de 50 de lei net/arbitru plus transport şi va achitat în mod egal de cele 2 echipe. Fiecare echipă gazdă este obligată să asigure medic sau asistent medical plus o ambulanţă. Observatori ai jocurilor vor fi preşedinţii de AJF-uri sau o altă persoană delegată. După disputarea ambelor manşe şi stabilirea echipelor calificate în faza semifinală, în data de 25 iunie ora 12.00, la „Casa Fotbalului” din Bucureşti va avea loc şedinţa tehnică în prezenţa echipelor caştigătoare etapei interjudeţene pentru stabilirea grupelor şi locaţiile de desfăşurare ale etapei de zonă. Etapa zonală are loc în perioada 28 iunie – 1 iulie, cea semifinală pe 7 iulie, iar finalele pe 8 iulie. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.