Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
12 iun 2012 633 vizualizări
Atleţii aleargă la campionatele naţionale de tineret:

Atleţii vranceni se pregătesc pentru campionatele naţionale de tineret care vor avea loc la finalul săptămanii la Bucureşti, pe stadionul “Iolanda Balaş Soter”. Cătălin Voicu, de la Liceul cu Program Sportiv Focşani, Roberta Anghel, de la CSM Focşani 2007, Nicoleta Coman, de la LPS Focşani, şi Vlad Dulcescu, CS Unirea Focşani, sunt sportivii care promit evoluţii foarte bune la aceste întreceri. De altfel, aceştia au obţinut rezultate notabile şi la campionatele internaţionale ale Romaniei. Cătălin Voicu a devenit vicecampion naţional în proba de 800 de metri. Acesta pare favorit şi în cursa de sambătă, din capitală. Vrancea va avea şi alţi sportivi la naţionalele de tineret, care pot produce surprize. (D.C.)

Se pregăteşte Cupa “George Bucuroiu”:

Tenismeni din mai multe oraşe din Moldova vor participa la finalul acestei săptămani la Cupa “George Bucuroiu” la tenis. Turneul se va desfăşura pe terenurile din cadrul “Complexului Sportiv Sud” şi va fi rezervat juniorilor de 12, 14 şi 16 ani, la masculin şi feminin. Întrecerile sunt organizate în memoria antrenorului de tennis care a murit în urmă cu patru ani într-un accident rutier la Urziceni. Focşaniul va fi reprezentat la întreceri de mai mulţi tenismeni. (D.C.)

Dorinel Popa a ajuns accidentat la Ploieşti:

Fotbalistul focşănean Dorinel Popa s-a transferat în această vară de la Universitatea Cluj la Petrolul Ploieşti. Acesta a plecat din Ardeal împreună cu finanţatorul Florian Walter şi cu mai mulţi jucători. Popa s-a accidentat însă şi nu a putut lua parte la reunirea echipei ploieştene care a avut loc în urmă cu două zile. Pană la începerea campionatului, jucătorul va urma un tratament şi speră să poată lua parte la stagiile de pregătire ale Petrolului. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.