Sport

SMS-Sportiv: Homocea sau Vulturu, la barajul de promovare:

Dan Chiriac
11 iun 2012 719 vizualizări
Azi se va stabili echipa care va reprezenta judeţul la barajul de promovare în liga a treia. Caştigătoarea Superligii, Naţional Goleşti, nu are drept de participare, astfel încat echipa clasată pe locul doi, Viitorul Homcoea, ar trebui să jaoce pe 20 iunie, la Brăila, cu Unirea Casimcea, campioana judeţului Tulcea

Formaţia din nordul judeţului are însă datorii la AJF Vrancea şi nu a prezentat certificatul de identitate sportivă (CIS) eliberat de ANTS. Ocupantele locurilor 3 şi 4, Avîntul Jariştea şi Şoimii Mirceşti, au anunţat déjà că nu deţin “CIS” şi nu pot merge la baraj. În aceste condiţii, Energia Vulturu, locul cinci în clasamentul final, dar cu toate actele în regulă, ar putea reprezenta judeţul la meciul de promovare. (D.C.)

Banchetul arbitrilor are loc la Romantic:

Sezonul 2011/2012 din judeţul Vrancea se va termina sambătă, cand este programată finala ultimelor două competiţii, dar şi două mese festive. Astfel, înaintea finalei Cupei Romaniei, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea va oferi un dineu delegaţiilor de la toate echipele afiliate. Totodată, sambătă seara, arbitrii şi observatorii din Vrancea vor petrece finalul sezonului la Restaurantul “Romantic” din Focşani. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.