Sport

15 premii oferite de AJF Vrancea la finala Cupei Romaniei

Dan Chiriac
8 iun 2012 737 vizualizări
Ultimul act al competiţiei se va desfăşura pe 16 iunie, la Goleşti

Finala Cupei Romaniei, faza judeţeană, va avea loc pe 16 iunie, la Goleşti, cu începere de la orele 18.00. Se vor duela Naţional Goleşti şi Voinţa Cîrligele. În deschidere, de la orele 17.00, se va desfăşura finala Superligii Copiilor, între formaţiile Phoenix Măicăneşti şi Euromania Dumbrăveni. Cu ocazia acestui eveniment, AJF Vrancea va oferi 15 premii echipelor laureate ale sezonului 2011/2012. Astfel, campioana Superligii Vrancea va primi un echipament sportiv pentru performanţa realizată. Voinţa Cîrligele va primi titlul de caştigătoare a Ligii a cincea, dar şi cel de finalistă sau caştigătoare a Cupei. Campioanele competiţiilor de juniori– Energia Vulturu la A1 şi CSM Focşani la juniori C, D, E şi la Memorialele “Ola” şi “Gheorghe Ene”, vor fi la randul lor printre premiate. Avantul Jariştea, Foresta Vidra şi Flacăra Urecheşti – echipa de copii, vor primi titlul fair-play. Participantele la cele două finale programte la Goleşti vor fi premiate la randul lor. Biroul Executiv al AJF Vrancea a hotărat în şedinţa de joi condiţiile de participare în Superliga Vrancei 2012/2013. Astfel, toate echipele trebuie să obţină certificate de identitate sportivă de la Agenţia Naţională pentru Tineret şi Sport. De asemenea, fiecare formaţie va încheia un contract unic, în rate, cu AJF Vrancea. În sezonul viitor nu se vor mai tolera abateri de la regulament în privinţa bazei sportive. În sezonul 2012/2013, Superliga Copiilor se va juca pe teren mare pe durata a două reprize a 20 de minute. Au drept de joc jucători care se legitimează cu buletinul şi carnetul de legitimare – născuţi între 1993-1998, dar şi trei jucători mai mici de 14 ani care se legitimează cu carnet de notă sau adeverinţa de la şcoală. Biroul Executiv a mai hotărat ca din sezonul 2012/2013 să seintroducă şi observator la liga a cincea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.