Sport

Mozaic sportiv: Bute s-ar putea întalni cu Pawlik

Ziarul de Vrancea
8 iun 2012 710 vizualizări
Fostul campion mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute, l-ar putea întalni în următorul meci pe americanul Kelly Pavlik, fost deţinător al centurilor WBC şi WBO la mijlocie, informează boxingnews24.com Sursa citată notează că americanul Kelly Pavlik (38-2, 33 KO), în varstă de 30 de ani, ar urma să fie viitorul adversar al lui Bute, după ce a devenit din ce în ce mai clar că britanicul Carl Froch îl va întalni în următorul meci pe danezul Mikkel Kessler.

Promotorul lui Bute, Jean Bedard a fost invitat să asiste la meciul Kelly Pavlik - Scott Sigmon, ce se va disputa sambătă, de către promotorii fostului campion mondial Carl Moretti şi Todd Duboef.Jean Bedard a declarat pentreu agenţia QMI că Bute se va afla în vacanţă pană la finalul lunii iunie. Kelly Pavlik a refuzat anul trecut să lupte împotriva lui Bute, deoarece nu a fost mulţumit de banii care i s-au oferit, însă în prezent sportivul american nu îşi mai permite să renunţe la anumite meciuri avand în vedere scăderea din nivelul de joc şi de clasament. "În cazul în care meciul cu Pavlik nu va avea loc, Bute ia în considerare trecerea la categoria semigrea", a precizat sursa citată.


Chivu rămane la Inter


Fundaşul Cristian Chivu a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu Internazionale Milano pentru încă trei sezoane, anunţă presa italiană, citandu-l pe impresarul Victor Becali. "Toţi credeau că va pleca, dar am fost contactaţi de Inter şi am ajuns la un acord. Va semna un contract pe trei sezoane cu un salariu anual de trei milioane de euro", a declarat Becali. Conform presei italiene, Chivu a ajuns la un acord după ce a acceptat reducerea salariului anual aproape la jumătate.  Cristian Chivu evoluează la Inter Milano din 2007.


Toată lumea are licenţă


Cele patru cluburi nou-promovate în Liga I, CSMS Iaşi, Viitorul Constanţa, Gloria Bistriţa şi Gaz Metan Severin, au primit licenţa pentru sezonul 2012-2013 din partea Departamentului de licenţiere din cadrul Federaţiei Romane de Fotbal. Gaz Metan Severin va evolua în sezonul viitor în Liga I ca urmare a unei decizii a Comitetului Executiv al FRF, potrivit căreia ocupanta locului trei din Seria II a Ligii a II-a promovează în locul FC Timişoara, grupare care şi-a retras dosarul de licenţiere. Dintre cluburile participante în Liga a II-a în sezonul recent încheiat, care au solicitat licenţă de Liga I pentru sezonul competiţional 2012-2013, au mai primit răspuns favorabil FC Bihor, CF Brăila şi FC Argeş, chiar dacă nu au reuşit promovarea. Comisia de licenţiere a cluburilor - instanţa de fond a refuzat acordarea licenţei grupării Universitatea Craiova, motivand decizia prin "lipsa calităţii procesuale a solicitantului de licenţă şi pentru neîndeplinirea criteriilor sportive, de infrastructură, de personal şi administrative, juridice şi financiare".


Tamaş are antrenor nou


Antrenorul scoţian Steve Clarke (48 de ani) este noul tehnician al echipei West Bromwich Albion, la care este legitimat şi romanul Gabriel Tamaş, acesta semnand un contract valabil două sezoane cu gruparea care activează în Premier League. Clarke îi succede englezului Roy Hodgson, care a fost numit selecţioner al Angliei înaintea turneului final al Campionatului European din Polonia şi Ucraina. Acesta este primul său contract de antrenor principal la o echipă, după ce a fost, începand cu 1998, secund la Chelsea Londra, Newcastle United, West Ham United şi FC Liverpool. El a fost asistentul lui José Mourinho şi Sir Bobby Robson, ajutand la caştigarea a două titluri în Premier League, o Cupă a Angliei şi trei Cupe ale Ligii.


“Jur că nu mă dopez”


Sportivii şi antrenorii chinezi trebuie să se jure să nu vor folosi substanţe dopante şi că se vor supune unor teste în acest sens dacă doresc să participe la Jocurile Olimpice de la Londra, a anunţat, ieri, presa de Stat chineză. Sportivii trebuie să jure în faţa drapelului naţional că vor rămane "curaţi" la Londra, relatează China Daily. "Sportivii şi antrenorii vor fi admişi în lotul naţional doar după ce vor trece testele şi se vor angaja să respecte convenţia antodoping", a afirmat responsabilul chinez Shen Chunde. China Daily notează că deja mai mulţi sportivi şi antrenori au depus deja un astfel de jurămant, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc marţi. În anii '90, numeroşi sportivi chinezi - din nataţie, ciclism şi haltere - au fost depistaţi pozitiv cu substanţe interzise la competiţii internaţionale. Fenomenul pare să se fi estompat în ultimii ani, existand doar cazuri izolate, iar la JO de la Beijing China a ocupat primul loc în clasamentul pe naţiuni.


Probleme cu Mvila


Medicul naţionalei Franţei, Fabrice Bryand, s-a declarat, vineri, "nu prea optimist" în privinţa şanselor mijlocaşului Yann Mvila, accidentat la glezna dreaptă, de a juca în primul meci al francezilor de la Euro-2012, lunii, cu Anglia. "Yann Mvila are o entorsă la gleznă. încercăm să facem totul şi să diminuăm eventualele întarzieri. Evoluţia sa este foarte rapidă, vom vedea dacă o să scadă inflamaţia, dar nu sunt prea optimist pentru 11 iunie", a spus Bryand. Mvila s-a accidentat în primul minul al meciului amical disputat de Franţa cu Serbia, la 31 mai, scor 2-0.  Fabrice Bryand s-a declarat în schimb optimist în ceea ce priveşte situaţia celor trei jucători care au fost menajaţi, Karim Benzema (probleme în zona lombară), Patrice Evra (coapsa stangă) şi Alou Diarra (inflamaţie la genunchiul drept). Cei trei se vor antrena cu echipa, din această după-amiază.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.