Sport

Baschetbaliştii debutează la turneul final

Dan Chiriac
5 iun 2012 545 vizualizări
LPS Focşani va juca în primul meci cu LPS Iaşi

Baschetbaliştii de la LPS Focşani debutează azi la turneul final al campionatului naţional sub 18 ani. Turneul are loc pe azi pană duminică în Sala Sporturilor din Brazi. Focşănenii vor juca azi, de la orele 13.00, cu CSS Unirea Iaşi, maine 7 iunie, de la orele 13.00 cu Colegiul „Aurel Vlaicu” iar vineri 8 iunie, de la orele 11.00, cu LPS CSU Ploieşti. Sambătă 9 iunie sunt programate semifinalele pentru locurile 1-4 şi 5-8, iar duminică finalele. Deşi sunt cotaţi cu şansa a patra în grupă, elevii lui Mihai Petruţ sunt hotăraţi să producă surpriza. „Ne convine mai mult cand plecăm din postura de outsideri. Ne concentrăm mai bine şi poate reuşim să producem surpriza. Această generaţie merită o medalie”, ne-a spus antrenorul Mihai Petruţ. Organizatoarea, CSS Ploieşti, a pus la dispoziţia echipelor participante sala din oraşul Brazi, în condiţiile în care cea din Ploieşti este în renovare. LPS Focşani va juca în grupă cu formaţiile Colegiului Naţional „Aurel Vlaicu” Bucureşti, CSS Unirea Iaşi, LPS CSU Piteşti. În  a doua grupă au fost repartizate CSS Bega Timişoara, U Mobitelco Cluj - Napoca, CSS Ploieşti şi LPS Bihorul Oradea. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.