Sport

Naţional Goleşti a caştigat Superliga Vrancei

Dan Chiriac
3 iun 2012 850 vizualizări
Aceasta repetă performanţa de anul trecut, dar nu va avea dreptul să participe la barajul de promovare în liga a treia u acolo va juca Viitorul Homocea, dacă pană vineri îşi va achita datoriile către AJF Vrancea

Naţional Goleşti a caştigat Superliga Vrancei, profitand de neprogramarea echipei din Homocea. Aceasta din urmă nu a jucat partida de la Tătăranu pentru că nu şi-a achitat datoriile de 2.200 de lei către AJF Vrancea şi a pierdut cu 3-0, la masa verde. Goleştenii s-au impus cu 4-1 la Vulturu şi au trecut pe primul loc. Chiar dacă nu au jucat, cei din Homocea au rămas pe poziţia de baraj, profitand de înfrangerea drastică suferită de Avîntul Jariştea, în deplasare, la Cîmpineanca, scor 6-1. Azi, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea va organiza Biroul Executiv, care va decide situaţia echipei care va reprezenta judeţul la barajul de promovare. În play-out, Victoria Gugeşti a fost beneficiara principală a salvării echipei CSM Focşani de la retrogradare. Gugeştenii aveau emoţii şi urmau să pice în liga a cincea în cazul în care focşănenii nu ar fi caştigat meciul de vineri de la Tg. Neamţ şi ar fi jucat la anul în Superliga Vrancei. În ultima etapă, Victoria s-a impus cu 5-1 în faţa celor de la FCM Adjud. Flacăra Urecheşti, Unirea Milcovul şi Şoimii Năruja au retrogradat în liga a cincea. (Dan CHIRIAC)

Rezultate:
Play-off
Energia Vulturu – Naţional Goleşti1-4,
AS Cîmpineanca – Avîntul Jariştea 6-1
Voinţa Slobozia Ciorăşti – Şoimii Mirceşti 1-5
Dinamo Tătăranu – Viitorul Homocea 3-0 MV
Clasament: Goleşti 18p, Homocea 16p, Jariştea 15p, Mirceşti 13p, Vulturu 12p, Tătăranu 11p, Cîmpineanca 9p, Ciorăşti 0p.

Play-out
Unirea Milcovul – FC Mărăşeşti 1-2
Victoria Gugeşti – FCM Adjud 5-1
Şoimii Năruja – Unirea Ţifeşti 0-3 MV
Flacăra Urecheşti – Voinţa Odobeşti 3-1
Clasament: Mărăşeşti 21p, Ţifeşti 17p, Odobeşti 16p, Adjud 13p, Gugeşti 11p, Urecheşti 7p, Milcovul 7p, Năruja 0p.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Iulian, acum 4342 zile, 17 ore, 1 minut, 26 secunde
Vom avea meci greu contra celor din Tulcea , sunt o echipa organizata cu bani multi si cu jucatori din divizia B respectiv C . Imi e greu sa cred ca vom avea echipa in divizia C :(.
Je, acum 4343 zile, 54 minute, 7 secunde
Campionatu lu peste ...........
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.