Sport

Merg la Ovidiu, cu gandul la finalele de la Buftea

Dan Chiriac
31 mai 2012 1023 vizualizări
CSM Focşani - CSMS Iaşi, azi, orele 18.30, la turneul semifinal al juniorilor D .Partida are loc pe terenul de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”, de la Ovidiu

Echipa de fotbal CSM Focşani, grupa 1999, va debuta azi la turneul semifinal al campionatului naţional. Competiţia are loc la baza sportivă din cadrul Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi” din oraşul constănţean Ovidiu. Delegaţia focşăneană a plecat aseară spre litoral şi s-a cazat la Eforie Nord. La finalul săptămanii trecute, CSM Focşani a obţinut o performanţă deosebită la turneul de zonă a campionatului naţional de juniori D. Generaţia 1999 de la CSM Focşani, pregătită de  Mihai Oprişan şi Alin Samoilă, a obţinut trei victorii în faţa celor de la Gloria Buzău, Oţelul Galaţi şi CSS Slobozia. CSM Focşani va juca la turneul de la Ovidiu, pe terenurile de la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”. Azi, de la orele 18.30, are loc primul meci al grupei. Focşănenii vor întalni pe CSMS Iaşi. Obiectivul focşănenilor este o victorie în meciul de debut, în condiţiile în care de-a lungul timpului au reuşit să treacă de formaţia ieşeană. Apoi, sambătă, de la orele 18.30, CSM Focşani va juca cu Academia Hagi, într-un meci care ar putea decide finalista turneului. Duminică, CSMS Iaşi şi Academia Hagi se vor duela în ultimul meci al grupei. Dacă se vor clasa pe prima poziţie, focşănenii vor juca marţi cu caştigătoarea grupei B. Indiferent de rezultatul meciului de marţi, focşănenii ar urma să joace la turneul final, ce se va desfăşura la Buftea. Dacă vor caştiga turneul de la Ovidiu vor disputa finala mare, dacă vor fi doar finalistă vor evolua în finala mică. Finalele campionatului naţional al juniorilor D are loc la Buftea, la finalul săptămanii viitoare. CSM Focşani se bazează la turneul semifinal pe următorul “11” de bază: Dogaru – Dediu, Mănăstireanu, Salaoru, Tănase – Pădineanu, Budeanu, Dumitraşcu, Băiculescu – Florea, Zaharia. Generaţia 1999 este cea care în anii trecuţi a obinut ultimele performanţe pentru fotbalul juvenil din Focşani. Formaţia s-a clasat pe locurile 5 şi 6 la turneele finale la care a luat parte. Atunci meciurile s-au jucat pe teren redus. Acum, jucătorii de 12-13 ani au arătat că se descurcă foarte bine şi la teren mare.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.