Sport

Ultima strigare: Victoria, singura variantă luată în calcul de CSM Focşani

Dan Chiriac
31 mai 2012 788 vizualizări
Cetate Tg. Neamţ - CSM Focşani şi FC Panciu - Aerostar Bacău, azi, orele 18.00, în liga a treia de fotbal

CSM Focşani joacă azi meciul decisiv pentru rămanerea în liga a treia. Focşănenii se vor duela într-un meci cu Cetate Tg. Neamţ. Calculele înaintea jocului sunt simple: focşănenii se salvează de la retrogradare doar dacă caştigă partida. Mai există o şansă foarte mică de salvare, dacă meciul de la Tg. Neamţ se termină la egalitate, la fel ca şi jocul dintre Politehnica Galaţi şi ABC Stoicescu. Gazdele sunt salvate chiar şi în cazul unui rezultat de egalitate. Este de remarcat că în acest campionat, Focşaniul nu a învins în deplasare decat în prima etapă, la Politehnica Galaţi. CSM-ul se gandeşte că ar putea încheia sezonul aşa cum l-a început, cu o victorie în faţa unei contracandidate la retrogradare. În meciul tur jucat la Focşani, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0. “Va fi un meci foarte greu, se va juca care pe care. Băieţii sunt pregătiţi să dea totul într-un meci care poate salva întreg sezonul. Aştept ca jucătorii să aibă atitudine şi să caştige jocul de la Tg. Neamţ”, ne-a spus antrenorul Adrian Toma. Acesta are la dispoziţie întreg lotul de jucători. Primul “11” ar putea arăta astfel: Borş -  Stanciu, Negoiţă, Toader, Nistoroiu – Săpunaru, Şonţu, Bucătaru, Suvac - Milea, Tîrcă.


Meci de vacanţă pentru FC Panciu


FC Panciu va juca azi un meci de vacanţă în compania celor de la Aerostar Bacău. După ce şi-au asigurat un loc în prima jumătate a clasamentului, FC Panciu va întalni pe Aerostar, într-un meci ce contează doar în lupta pentru poziţia a şasea. FC Panciu se află pe locul şase şi are un punct avans faţă de băcăuani. În tur, păncenii au învins cu 1-0 la Băcău, în timp ce aviatorii şi-au luat revanşa într-o partidă amicală jucată în iarnă, la Panciu, scor 1-0. Microbiştii pănceni aşteaptă o victorie pentru favoriţi la meciul de despărţire. După înfrangerea suferită etapa trecută la Focşani, păncenii se gandesc să se revanşeze în faţa fanilor şi să obţină cele trei puncte puse în joc. FC Panciu ar putea începe cu următoarea formaţie: Lazăr – Beşa, O. Radu, Stan, Mihai – B. Stoian, Cioran, Bîra, Gălăţeanu – Duţu, Gurguiatu. Tot azi, în liga a treia se vor juca două partide decisive în lupta pentru promovare şi retrogradare. Rapid CFR Suceava are nevoie de o victorie în deplasarea de la Paşcani pentru a promova în liga a doua, iar Politehnica Galaţi joacă un meci decisiv cu ABC Stoicescu, ambele echipe gandindu-se că pot evolua şi la anul în eşalonul al treilea al fotbalului romanesc. (Dan CHIRIAC)
Programul etapei:
Cetate Tg. Neamţ –CSM Focşani
FC Panciu – Aerostar Bacău
Politehnica Galaţi – ABC Stoicescu
CSM Paşcani – Rapid Suceava
SC Bacău – Petrotub Roman
FCM Dorohoi – Oţelul 2 Galaţi
CSM Rm. Sărat – Ceahlăul 2 Piatra Neamţ
Sporting Suceava – stă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.