Sport

Mişcări de vacanţă în Liga I

Ziarul de Vrancea
30 mai 2012 542 vizualizări
Deac s-a întors la CFR Cluj * Rednic migrează de la Astra la Petrolul

Jucătorul Ciprian Deac (Schalke 04) a semnat, miercuri, un contact pe trei ani cu campioana Romaniei, CFR Cluj. "Ciprian Deac este începand de astăzi cel mai nou component al echipei noastre. Mijlocaşul în varstă de 26 de ani a semnat astăzi un contract valabil pe trei ani cu CFR 1907 Cluj, revenind astfel la echipa unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii ale carierei. Ciprian a avut un sezon 2011-2012 foarte bun, jucand un total de 572 de minute în Europa League, 2559 de minute în Liga I şi 426 de minute în Cupa Romaniei. În tot acest timp petrecut la fosta sa echipă, Rapid Bucureşti, el a reuşit să marcheze un total de 11 goluri în toate competiţiile", se arartă pe site-ul citat. Deac a fost transferat în 2010 de la CFR Cluj la Schalke 04, însă la formaţia germană nu a jucat decat un sezon. Vara trecută, el a fost împrumutat la Rapid Bucureşti. Deac mai avea un an de contract cu Schalke. "Prin venirea lui Deac am dorit să acoperim posturile de bandă, pentru că îl aveam doar pe Nicoară. Am dus lipsă de stangaci de valoare în lot. Pe Valente l-am văzut, e un jucător care centrează extraordinar de bine. Am luat o certitudine, nu un tanăr. Vor mai veni un jucător străin şi un roman. Am discutat cu Grigorie, dar el s-a înţeles cu Rapid", a spus Andone, la DigiSport. Ioan Andone a afirmat că îi va testa pe jucătorii care au fost împrumutaţi în sezonul trecut la alte echipe, singurul care este sigur că va fi păstrat în lot fiind fundaşul Ionuţ Rada.
* Tehnicianul Mircea Rednic este, oficial, noul antrenor al echipei Petrolul Ploieşti, a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, gruparea ploieşteană.  Rednic merge la Petrolul, după ce în ultimele două luni a antrenat rivala din localitate, Astra.  Săptămana trecută, Rednic a negociat preluarea formaţiei Rapid.






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.