Sport

Copiii de la Steaua şi Dinamo vin la Cupa Municipiului Focşani

Dan Chiriac
29 mai 2012 3194 vizualizări
Turneul se va desfăşura la finalul săptămanii la stadionul „Milcovul”

Organizatorii Cupei municipiului Focşani la fotbal sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile. Competiţia va debuta pe 1 iunie şi se va desfăşura pe parcursul a trei zile. Turneul este organizat de Şcoala de Fotbal Prosport împreună cu Primăria Focşani. Este prima ediţie a Cupei Municipiului Focşani care va avea loc în perioada 1-3 iunie la baza sportivă "Milcovul”. Grupa 1999 îşi va desfăşura partidele la Goleşti, în condiţiile în care terenul principal din Focşani a intrat în reparaţie. Turneul se va desfăşura la şapte categorii de varstă: 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005-2006. Cele mai importante echipe participante vor fi Dinamo la grupa 1999 şi Steaua la grupa 2003. La turneu au fost invitate să participe toate echipele de copii din Vrancea, CSM Focşani, Juventus Focşani, Young Stars Panciu, Viitorul Sihlea, Viitorul Focşani, Progresul Focşani, Ştiinţa Focşani şi Covaci Junior Focşani. Reprezentanţii acestora au cerut organizatorilor să nu plătească taxa de participare, în valoare de 200 de lei. Pe langă echipele vrancene, la competiţie sunt aşteptate formaţii din mai multe colţuri ale ţării. Astfel, la Focşani vor veni Luceafărul Brăila, Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Brăila, Şoimii Buzău, Săgeata Tecuci, CSM Ramnicu Sărat, Poli Iaşi, Oţelul Galaţi, Gloria Buzău, Bucovina Suceava, Cetatea Targovişte, FC Vaslui, Junior Galaţi, LPS Piatra Neamţ, Gloria Buzău, Petrolul, Luceafărul Bucureşti, Kinder Tg. Mureş, Junior Sf. Gheorghe, Steaua Bucureşti, Remember Cîmpulung, Sportul, LPS Piatra Neamţ, Steagu Roşu Braşov şi Metalosport Galaţi.

100 de meciuri în trei zile

Timp de trei zile, pe terenurile din Sud şi de la Goleşti vor fi programate 100 de partide de fotbal, un record în materie. Se va juca pe sinteticul de la CS Unirea, pe două terenuri în Complexul „Milcovul şi pe stadionul „Florin Jelea” din Goleşti. Va fi un adevărat maraton fotbalistic care va începe vineri la orele 12.00 şi se va termina duminică după-amiază, la orele 16.00, cu festivitatea de premiere. Fostul antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, Mihai Stoichiţă, este invitatul organizatorilor. "Prosport Focşani l-a invitat pe Mihai Stoichiţă la acest eveniment. Chiar marţi am discutat cu acesta şi ne-a confirmat că va fi prezent la turneul de la Focşani. Prosport a reuşit să-i aducă la Focşani, cu ocazia altor competiţii, pe portarul Rapidului, Dani Coman, dar şi pe fostul internaţional al Stelei, Miodrag Belodedici. Prezenţa la acest turneu a lui Mihai Stoichiţă va da şi mai multă greutate evenimentului”, ne-a spus Laurenţiu Muscalu, preşedintele Prosport Focşani. Bugetul turneului este asigurat de Consiliul Local Focşani, dar şi de taxa de participare percepută echipelor participante. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.