Sport

Săptămană încărcată în fotbalul judeţean

Dan Chiriac
28 mai 2012 641 vizualizări
Joi, de la orele18.00, se vor disputa cele două semifinale ale Cupei Romaniei, faza judeţeană. Programul meciurilor este următorul: Naţional Goleşti - Energia Vulturu şi Voinţa Cîrligele - FCM Adjud

Finala se joacă duminică 17 iunie, pe un stadion ce va fi stabilit în zilele următoare. Neprezentarea echipelor în semifinale atrage penalizarea cu şase puncte în play-off sau play-out şi o amendă stabilită conform ROAF. Baremul de arbitraj se va achita înainte de joc, cate 160 de lei de fiecare echipă. În cazul neachitării, arbitrul nu va permite disputarea jocului. Asistenţa medicală şi toate măsurile de ordine vor fi asigurate de echipa organizatoare. Dacă la finalul meciului scorul este egal, se vor juca două reprize de prelungiri a 15 minute. Dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Tot joi, dar de la orele 18.00, sunt programate partidele etapei a cincea din cadrul play-off-ului şi play-out-ului din Liga a cincea. Se vor juca următoarele partide: Podgoria Coteşti -Unirea Pufeşti, Foresta Gugeşti - FC Unirea Focşani. Meciul Voinţa Cîrligele - Doctor GSM Suraia s-a jucat în devans şi s-a încheiat 3-3. În play-out au loc partidele: Victoria Gologanu - Tractorul Năneşti, Energia 2 Vulturu - Trotuşul Rugineşti şi Foresta Vidra - Voinţa Răstoaca - se joacă la Boloteşti. Azi, vor fi analizate şi incidentele de la partida dintre Viitorul Homocea şi AS Cîmpineanca, disputată sambăta trecută. Delegatul Petrea Ilie este cel acuzat că ar fi agresat brigada de arbitri. De asemenea, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a anunţat că formaţia din Homocea este în pericol de neprogramare la partida cu Dinamo Tătăranu, din ultima etapă, din cauza datoriilor financiare. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.