Sport

Şcoala de suliţă de la CSS Adjud obţine medalie după medalie

Dan Chiriac
28 mai 2012 1596 vizualizări
Atleţii de la clubul condus de Gheorghe Catrinescu sunt specializaţi în mare parte la aruncarea suliţei

Şcoala adjudeană de aruncare a suliţei şi-a confirmat încă o dată clasa. Sportivii de la CSS Adjud au obţinut noi rezultate meritorii la Grand Prix-ul de la Bucureşti. Patru dintre sportivii adjudeni au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. De asemenea, patru atleţi vranceni au fost foarte aproape de a caştiga probele la care au participat, dar au terminat în cele din urmă pe poziţia a doua. Competiţia rezervată copiilor 1, 2 şi 3 a avut loc în capitală. La copii I - suliţă fete, Mădălina Bindac s-a clasat prima cu o aruncare de 39,61 metri. În aceeaşi probă, Raluca Vrabie a fost a doua cu 33,42. Podiumul a fost completat tot de o adjudeancă, Diana Vasilache, 26,98 metri. Aida Marcu, de la CSS Adjud, a fost a şasea, cu 22,39. La copii I - suliţă băieţi podiumul a fost alcătuit doar din sportivi vranceni, în următoarea ordine: Bostan Mircea 35,18 loc 1, Bejan Robert 28,93 locul 2 şi Răzvan Bălan 28,34 loc 3.

„Vrem şase medalii la etapa finală”

Tot la concursul de la Bucureşti, adjudenii au obţinut medalii şi în alte probe sau alte categorii de varstă. Astfel, la copii II 50 mg Ionela Tumurică s-a clasat a doua. La copii II - suliţă, Stoica Marius a fost primul cu o aruncare de 33,86. La copii I - disc - Mădălina Bindac a fost prima cu o aruncare de 26,64. Sportiva are dublă legitimare la CSS Adjud şi CA Roman. La competiţiile atletice din vară, sportiva va reprezenta clubul din judeţul Neamţ. Atleţii sus menţionaţi sunt pregătiţi de soţii Camelia şi Ioan Ciortan. De asemenea, sportivi pregătiţi de Gheorghe Catrinescu au obţinut medalii sau clasări meritorii la acest concurs. Astfel, la copii II - 500 m fete - Andrei Elena a fost a patra. La copii III - 40m Dobrescu Mario a obţinut locul 1 cu timpul de 6,1, iar la 300 metri, Dobrescu Mario a terminat al doilea cu timpul de 52,1. Rezultatele obţinute au confirmat aşteptările, sportivii adjudenii fiind medaliaţi şi la campionatele naţionale desfăşurate la începutul acestui an. Performanţele obţinute la Bucureşti dau speranţe clubului adjudean pentru competiţiile următoare. „Vreau să-i felicit pe atleţi pentru rezultatele obţinute şi sper ca în continuare să arătăm forma bună în care ne aflăm. La etapa finală sperăm să caştigăm şase medalii”, ne-a spus profesorul Gheorghe Catrinescu, şeful de la CSS Adjud. De altfel, cele mai bune rezultate ale atletismului adjudean au venit în ultimii ani de la proba de aruncare a suliţei. Andreea Roman a devenit ani la rand campioană naţională şi a fost inclusă în topul celor mai buni sportivi vranceni. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.