Sport

Bomba lui Adrian Ungur

Ziarul de Vrancea
28 mai 2012 535 vizualizări
In primul tur la Roland Garros, liderul tenismenilor romani l-a învins pe celebrul argentinian David Nalbandian, însă în turul II se va lupta cu Federer Turneul de tenis de la Roland Garros a produs, în ziua a doua, o surpriză extrem de plăcută pentru romani, Adrian Ungur (92 ATP) reuşind să-l învingă, după un meci de cinci ore pe redutabilul tenisman argentinian David Nalbandian (40 ATP) cu scorul de 6-3, 5-7, 6-4, 7-5.

Adrian Ungur a mai jucat o dată cu Nalbandian (fost număr 3 mondial în 2006) anul trecut, în întalnirea de Cupa Davis Argentina - Romania. David Nalbandian a caştigat atunci cu scoul de 6-3, 6-2, 5-7, 6-4. Din păcate, Adrian nu are perspective de a merge mai departe, fiindcă el îl va întalni, în turul secund, pe favoritul numărul trei, Roger Federer. Elveţianul a trecut, ieri, cu 6-2, 7-5, 6-3 de  germanul Tobias Kamke şi a egalat recordul de meciuri caştigate în turneele de Grand Slam deţinut de americanul Jimmy Connors. Federer a ajuns la 233 de victorii în turneele de Grand Slam şi va avea posibilitatea să-l depăşească pe Connors dacă se va impune în turul doi la Roland Garros, taman în faţa lui Ungur., Roger Federer, în varstă de 30 de ani, se află la a 14-a participare consecutivă la Roland Garros, turneu pe care l-a caştigat în 2009.
Veşti proaste vin de la batalionul romanesc al fetelor: Sorana Cîrstea (43 WTA) a cedat cu 2-6, 1-6 în faţa chinezoaicei Li Na (7 WTA), iar Simona Halep (37) a cedat în faţa jucătoarei cehe Petra Cetkovska (26) cu 1-6, 3-6.
Simplu masculin, turul I: Blaz Kavcic (Slovenia) – Lleyton Hewitt (Australia) 7-6, 6-3, 6-7, 6-3; Andreas Seppi (Italia) – Nikolai Davîdenko (Rusia) 6-3, 7-6, 7-5; Novak Djokovic (Serbia) – Potito Starace (Italia) 7-6, 6-3, 6-1.
Simplu feminin, turul I: Sloane Stephens (SUA) –Ekaterina Makarova (Rusia)  6-4, 7-6; Bethanie Sands (SUA) – Sabine Lisicki (Germania) 6-4, 6-3; Carla Suarez (Spania) – Tamarine Tanasugarn (Thailanda) 6-7, 6-4, 6-2.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.