Sport

Secretar sau bişniţar?

Ziarul de Vrancea
28 mai 2012 625 vizualizări
Volodîmîr Gheraşcenko, conducător al forului olimpic din Ucraina, vinde bilete la piaţa neagră, fiind nevoit să demisioneze

Secretarul general al Comitetului Olimpic Ucrainean Volodîmîr Gheraşcenko a demisionat luni, în urma unor informaţii difuzate de BBC potrivit cărora ar fi încercat să vandă pe piaţa neagră bilete la Jocurile Olimpice (JO) de vară de la Londra.  El a luat această hotărare în urma unei reuniuni a Comitetului, ieri, în cursul căreia a fost creată o Comisie specială de anchetă asupra acestui caz, se precizează în comunicat. "Volodîmîr Gheraşcenko s-a declarat pregătit să coopereze cu anchetatorii", a menţionat comisia care a anchetat cazul. BBC a dezvăluit săptămana trecută că Gheraşcenko a fost înregistrat de unul dintre reporterii săi, care s-a dat drept un dealer de bilete, în timp ce îi propunea o sută de bilete la Jocurile Olimpice. Contactat de BBC, Gheraşcenko a declarat că nu a avut "niciodată intenţia să vandă bilete, ci a răspuns din politeţe unei cereri de întalnire cu un dealer".
BBC precizează, totuşi, că la întrebarea dacă acceptă să fie plătit prin virament bancar, Gheraşenko i-a răspuns falsului dealer, cu care s-a întalnit într-un hotel londonez, că preferă numerar şi că se va întoarce în oraşul-gazdă al Jocurilor Olimpice pe 10 iulie, cu mai puţin de două săptămani înainte de deschiderea evenimentului. "Ştiu că eşti un dealer", i-a spus el reporterului. "De aceea eşti prioritatea numărul unu pentru mine. Dacă vom avea bilete în plus, vă vom contacta", a adăugat oficialul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.