Sport

Alegerile amană finala Cupei Romaniei

Dan Chiriac
25 mai 2012 949 vizualizări
Azi au loc partidele din cadrul etapei a şaptea din play-off şi play-out în Superliga Vrancei

Finala Cupei Romaniei, faza judeţeană, va avea loc pe 17 iunie. Decizia a fost luată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea care a amanat cu o săptămană acest eveniment pentru a permite desfăşurarea în condiţii optime a alegerilor locale. Locul de disputare a partidei va fi stabilit în zilele următoare, în calcul fiind luate mai multe variante. Cea mai probabilă locaţie este stadionul „orăşenesc” din Mărăşeşti, dar decizia nu este definitivă. Azi, au loc partidele etapei a şaptea din play-off-ul şi play-out Ligii a patra. Viitorul Homocea va juca de la orele 20.00, pe teren propriu, cu AS Campineanca. În cazul unui succes al gazdelor, echipa primarului Neculai Ionescu va deveni campioana judeţului, indiferent de alte rezultate. De la orele 18.00, se vor disputa partidele Avantul Jariştea - Voinţa Slobozia Ciorăşti şi Şoimii Mirceşti - Energia Vulturu. Meciul dintre Naţional Goleşti şi Dinamo Tătăranu se va disputa la Slobozia Ciorăşti, gazdele avand stadionul suspendat. Clasamentul play-off-ului: Homocea 16p, Goleşti 12p, Jariştea 12p, Mirceşti 10p, Vulturu 9p, Tătăranu 8p, Campineanca 3p, Ciorăşti 0p. În play-out, sambătă de la orele 18.00, se joacă partidele: FC Mărăşeşti - Victoria Gugeşti, Voinţa Odobeşti - Unirea Milcovul, Unirea Ţifeşti - Flacăra Urecheşti. Ultimul joc are loc duminică, de la orele 11.00, pe stadionul din Jariştea. Clasamentul play-out-ului este următorul: Odobeşti 15p, Mărăşeşti 15p, Ţifeşti 13p, Adjud 10p, Gugeşti 8p, Milcovul 6p, Urecheşti 3p, Năruja 0p. Ultimele trei clasate vor retrograda în liga a cincea. Locul 5 va retrograda în liga a cincea doar dacă CSM Focşani nu va rămane în al treilea eşalon. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.